Mainos

Nainen hankki itselleen täydellisen takapuolen – näin hän teki sen

Säännöllisen ruokarytmin ja kuntosaliohjelman ansiosta nainen pääsi elämänsä kuntoon ilman, että hänen täytyi luopua mistään.

Vielä neljä vuotta sitten 39-vuotias Nessa keskittyi kehonsa hyvinvoinnin sijaan työhönsä. Epäterveellinen ruokavalio, stressi ja väsymys kerryttivät urheilullisen naisen vartaloon useita ylimääräisiä kiloja. Nähtyään kuvan muuttuneesta vartalostaan nainen järkyttyi ja päätti, että asiaan oli tultava muutos.

– En aluksi ymmärtänyt, kuinka paljon vartaloni oli muuttunut siinä ajassa, kun en pitänyt siitä huolta, nainen kertoo.

Viime vuoden maaliskuussa Nessa päätti laittaa elintapansa remonttiin tunteakseen itsensä jälleen terveeksi, vahvaksi ja energiseksi. Aikaisemmin liikunnan sijaan lähinnä töihin keskittynyt nainen ryhtyi treenaamaan kuntosalilla aamuisin aina ennen työpäivän alkua. Vaikka alku oli hankala, jo muutaman viikon jälkeen aamuviideltä treenaamaan herättänyt kello alkoi tuntua ystävältä.

Jos kuva ei näy,voit katsoa sen täältä

Muutamassa kuukaudessa Nessan vartalo kiinteytyi samalla, kun hänen henkinen hyvinvointinsa parani. Tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen askel kohti terveellistä elämää. 

Useita terveellisiä aterioita pitkin päivää

Pikkuhiljaa Nessan motivaatio alkoi kuitenkin hiipui, kun tuloksia ei enää syntynyt totuttuun tahtiin. Muutoksen pysähtyminen johtui pääasiassa ruoasta. Vaikka nainen pyrki syömään terveellisesti, hän ei kiinnittänyt huomiota ruokavalionsa säännöllisyyteen. Toisena päivänä hän söi kahden päivän edestä, toisena puolestaan jätti aterioita väliin.

Kaikki muuttui, kun Nessa pisti ruokavalionsa kuntoon. Hän ryhtyi syömään tasapainoisia aterioita kolmen tunnin välein, ja muutosta alkoi tapahtua. Alle kolmessa kuukaudessa naisen ulkonäkö muuttui entistä urheilullisempaan ja kiinteämpään suuntaan. 

– Olen elämäni kunnossa, Nessa kertoo Instagram-sivuillaan.

Uusi ruokavalio näkyy naisen koko olemuksessa, mutta kova salitreeni on muokannut etenkin naisen takapuolta. Nessa kertoo käyvänsä kuntosalilla nykyisin viisi tai kuusi kertaa viikossa. 

Jos kuva ei näy,voit katsoa sen täältä

Vaikka nainen puhuu säännöllisen syömisen puolesta, hän on hyvä esimerkki myös siitä, että vaaka ei kerro kaikkea. Erittäin timmin vartalon omaava nainen painaa itse asiassa enemmän nyt, kuin ennen kuntokuurin ja ruokavalion aloittamista. Vaikka moni asia hänen elämässään on kokenut muutoksia, yksi asia hänen elämässään on pysynyt samana. 

Jos kuva ei näy,voit katsoa sen täältä

– Yksi asia ei muuttunut; teen edelleen paljon töitä! Mutta tämä muutos lupaa, että aina on mahdollista saada asiat toimimaan. Lopeta ongelmien ja tekosyiden etsiminen. Ole iloinen elämästäsi ja siitä kuka olet. Tee sitä, mitä rakastat ja nauti siitä joka sekunti, nainen toteaa hurjasta muutoksestaan.

Videolla Hanna Partanen neuvoo, millainen annoskoko on sopiva. 

1:29

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.