Nainen halusi välttyä matkatavaroiden lisäkustannuksilta lennolla – kyseenalainen kikka meni täydestä

Ashlinia ei huvittanut maksaa lisämatkatavaroista. Niinpä hän päätti jemmata ylimääräisen kassin paitansa alle niin, että näyttäisi raskaana olevalta, kertoo muun muassa New York Post.

Kesäkuun lopulla Tiktokia nimimerkillä @miniadventures käyttävä Ashlin teeskenteli olevansa raskaana saadakseen lennolle mukaan ylimääräisen laukun. Hän ei halunnut maksaa lisähintaa ylimääräisistä matkatavaroista.

Aluksi Ashlin kuvaa itseään ensin ilmeisesti lentokentän WC-tiloissa. Hän piilottaa kiristysnauhallisen jumppakassin collegepaidan alle, jotta näyttäisi siltä, kuin hänellä olisi raskausvatsa.

Videolla luki:

– Kun saat lennot 44 dollarilla, mutta voit ottaa mukaan vain yhden repun.

Klipin lopuksi näkyy pätkä, jolla hän kertoo kikkansa onnistuneen. Huijaus meni läpi niin hyvin, että hän pääsi koneeseen jonon ohi, koska hänen ajateltiin olevan raskaana.

Ashlin julkaisi onnistuneesta huijauksestaan videon tilillään ja siitä tuli hitti.

Moni innostui kyseenalaisesta niksistä – emme suosittele testaamaan

Ashleyn kyseenalainen kikkailu sai osakseen runsaasti kehuja kommentoijilta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nerokasta! hehkutti eräs kommentoija.

– Kiitos vinkistä! huikkasi joku.

– Ei vitsi, tätä pitää kokeilla! innostui kolmas.

Emme kuitenkaan suosittele rikkomaan lentoyhtiöiden sääntöjä ja kokeilemaan Ashlinin kikkaa itse. Voi olla, että lentoyhtiö laskuttaa naista vielä jälkikäteen ylimääräisistä matkatavaroista, jahka yhtiössä törmätään viraalihitiksi muodostuneeseen videoon.

Kommenttiosiossa pohdittiin, miten Ashlin ei jäänyt kiinni turvatarkastuksessa. Toiset veikkasivat hänen pukeneen tekoraskausvatsan vasta turvatarkastuksen jälkeen, koska turvatarkastajat eivät pidä kirjaa matkustajien laukkujen määrästä. Ashlin vahvisti tämän päätelmän vastatessaan eräälle kommentoijalle. 

Ashlin ei ole ensimmäinen vatsakikkailua koettanut henkilö. Yksi vastaavanlainen tapaus sattui pari vuotta sitten, kun matkabloggaaja yritti teeskennellä olevansa raskaana välttyäkseen matkatavaramaksuilta.

Katso myös: Onko tässä maailman härskein lentäjä? Lentokapteeni piirsi taivaalle sukupuolielimen.

Lue myös:

    Uusimmat