Mainos

Nainen häädettiin uima-altaalta ”asiattoman” uimapuvun vuoksi – onko tämä muka liian härski?

Pariskunnan lomamatka sai ikävän käänteen, kun hotelli syytti naisen yksiosaista uimapukua asiattomaksi. 

Lomamatkalla ollut pariskunta oli nauttimassa mukavaa päivää altaalla, kun yhtäkkiä hotellin johtaja oli astellut heidän luokseen. Johtaja oli pyytänyt yksiosaiseen, vaaleanpunaiseen uimapukuun pukeutunutta Tori Jenkinsia joko peittämään itsensä, pukemaan ylleen shortsit tai poistumaan uima-altaalta.

Johtajan mukaan he olivat saaneet valituksia naisen ”stringimäisestä” uimapuvusta, vaikka puoliso Tyler Newmanin mukaan he olivat ehtineet olla altaalla vasta muutaman minuutin.  

Uimapuvun istuvuus oli hotellille liikaa

Jenkins lähti selvittämään asiaa hotellin toimistoon, jossa naista oli kehotettu katsomaan itseään peilistä.

– Neuvottelija kertoi Torille, että jos hänellä olisi omia lapsia, hän ymmärtäisi asian. Neuvottelijan mukaan hän ei haluaisi omia lapsiaan Torin lähelle, Newman kirjoittaa päivityksessään.

– Hänelle kerrottiin, että rakennuksessa on paljon teini-ikäisiä poikia, eikä hänen tulisi kiihottaa heitä, mies lisää.

Nainen oli yrittänyt selittää, että hänellä on iso takapuoli, ja tästä syystä kyseinen uimapuku saattoi istua hänen päälleen hieman eri tavalla kuin muiden. Hotellin puolelta selitystä ei otettu kuuleviin korviin, vaan hänelle kerrottiin, että tavallinen uimapuku olisi kyllä peittänyt kriittiset alueet kokonaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Newmanin mukaan on täysin asiatonta, että hänen puolisoaan pyydettiin poistumaan altaalta vain sen vuoksi, millä tavoin vaatteet istuvat hänen päälleen.

– Uskon, että hän on kaunein nainen maailmassa, mutta minä myös kunnioitan häntä. En koskaan voisi kuvitellakaan tekeväni hänen tai kenenkään muunkaan naisen oloa arvottomaksi pelkän ulkonäön tai pukeutumisen vuoksi.

Hän kertoo, ettei ole koskaan nähnyt puolisonsa itkeneen samaan tapaan kuin hän teki tapahtuneen jälkeen.

– Pointtini on: Puolisoani käskettiin peittämään itsensä 30 asteisena päivänä meidän huoneistomme omalla altaalla, koska hän kiihottaa teinipoikia. Se on soopaa. En voi allekirjoittaa sitä. Puolisoni tulisi saada pukeutua uima-asuun ilman, että häntä seksualisoitaisiin tai nöyryytettäisiin. Hän ei saisi joutua tuntemaan häpeää, Newman päättää. 

Lähde: NyPost

***Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.