Bikineihin pukeutunutta naista käskettiin vaihtamaan "konservatiivisempaan" asuun uima-altaalla: "Minusta tämä on loukkaavaa"

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti

Yvette oli uima-altaalla bikineissä, joita oli käyttänyt samassa paikassa useita kertoja. Tällä kertaa hän kuitenkin sai kuulla valituksia asuvalinnastaan.

Yvette Harvie-Salter, 26, ei päässyt viettämään mukavaa päivää uima-altaalla. Naista pyydettiin peittämään itsensä altaalta Uudessa-Seelannissa, kertoo Stuff; syyksi kerrottiin Yvetten bikinivalinta.

Bikinit eivät olleet "soveliaat"

Yvette oli viettämässä aikaa Albany Stadium Pool -altaalla bikineissä, joita oli käyttänyt samassa paikassa useita kertoja.

– Nainen, joka ilmeisesti oli vuorossa oleva päällikkö, veti minut ulos spasta, kun vain vietin iloisesti omaa aikaa, ja sanoi, että hänen täytyy puhua kanssani yksityisesti, Yvette kuvaili Facebookissa.

– Ilmeisesti bikinit, joita käytin ja olen käyttänyt samalla altaalla viime kuukausien ajan, eivät ole soveliaat.

Pyydettiin pukeutumaan "konservatiivisemmin"

Yvetteä pyydettiin pukeutumaan johonkin "konservatiivisempaan".  Bikineitä ei kuitenkaan ole kielletty altaan säännöissä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Hänen sanansa olivat, ettei kyseessä ole "sääntö", mutta että muutamat äidit ovat valittaneet asiasta.

Yvetteltä oli tiedusteltu, onko hänellä kotona muita bikineitä.

– Minulla on, mutta ne ovat kaikki samanlaisia! Ostin nämä bikinit Glassons-kaupasta kirjaimellisesti altaan ohi kulkevan tien toiselta puolelta, ja nyt on vuosi 2019.

"Minusta tämä on loukkaavaa"

Yvette kertoo, että häntä ärsyttävät jotkut altaan käyttäjät: allas joudutaan esimerkiksi usein sulkemaan, koska lapset ulostavat sinne vahingossa, eikä hän silti ole valittanut asiasta. 

Tällaiset bikinit Yvettellä oli yllään. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yvette kertoo, että hänelle naurettiin, kun hän vaati rahojaan takaisin jouduttuaan lähtemään. Hän kuitenkin sai rahansa lopulta.

– Minusta tämä on loukkaavaa. Olen käynyt tällä altaalla jopa kolme kertaa viikossa viimeisten vuosien ajan, ja he menettivät juuri arvokkaan asiakkaan.

"Olemme pahoillamme, että hänen olostaan tehtiin epämukava"

Altaita ylläpitävän neuvoston mukaan tilanne hoidettiin väärin ja Yvette on edelleen tervetullut altaalle.

– Haluan tarjota asiakkaallemme vilpittömän anteeksipyynnön hänen kanssaan puhuneen hengenpelastajan ja tiimin puolesta, vapaa-ajan aktiviteeteista Aucklandin alueella vastaava Rob McGee kommentoi.

McGeen mukaan Yvetteä ei varsinaisesti pyydetty lähtemään altaalta, mutta hän ymmärtää, miksi tämä halusi tehdä niin. Yvetten mukaan hänelle oli sanottu, ettei hän voisi viettää aikaa bikineissä altaalla.

– Olemme pahoillamme, että hänen olostaan tehtiin epämukava, ja hengenpelastaja, joka kertoi hänelle palautteen muilta asiakkailta, tietää nyt, että toimintatapa oli väärä, McGee sanoo.

Joutui nettikiusaamisen kohteeksi

Yvetten tarina levisi moniin medioihin, eikä vaikutus ollut pelkästään positiivinen. Nainen kertoo Facebookissa, että aikoo viettää aikaa poissa sosiaalisesta mediasta, koska on joutunut trollihyökkäyksen kohteeksi.

– Olisin mieluummin ollut anonyymi koko jutun suhteen, mutta ymmärrän, miksi he käyttivät kuviani ja profiiliani mediassa (en syytä ketään). Tarinan ei pitänyt kertoa minusta, se kertoo epäreiluudesta, joka tapahtui huolimatta siitä, kenelle se tapahtui, Yvette kirjoitti.

Yvette kertoo, ettei ole saanut luvattua anteeksipyyntöä eikä "rehellisesti sanottuna edes odota" sitä.

Lue myös:

    Uusimmat