Mainos

Nainen ei voi saada lasta – aviomies päätti hankkia lapsen toisen kanssa: "Luulin, että se on vain vitsi"

Aiemmin mies ei haaveillut perheenlisäyksestä, mutta yllättäen tilanne muuttui.

Kahdeksan vuotta naimisissa olleen avioparin vaimo kirjoitti nettiin erikoisesta suhdetilanteestaan. Naisen mies halusi lapsen toisen naisen kanssa, kertoo Female Network -sivusto.

Tarina on vuodelta 2015, ja se on aiemmin ilmestynyt GIRLTalk-sivustolla. Sittemmin tarinaa on jaettu useilla sivustoilla. Tekstiä rytmittävien termien perusteella nainen on Filippiineiltä.

"Luulin, että se on vain vitsi"

Vaimo oli hiljattain saanut tietää, ettei voi saada lasta. Aiemmin mies ei haaveillut perheenlisäyksestä, mutta yllättäen tilanne muuttui.

– Hän alkoi vitsailla siitä, että hankkisi lapsen toisen naisen kanssa, vaimo kuvaa.

– Luulin, että se on vain vitsi. Se ei ollut.

Mies on jo löytänyt naisen, jonka kanssa haluaisi tehdä lapsen. Nainen löytyi baarista; miehen mukaan on vaikeaa löytää naista, joka suostuisi ehdotukseen.

– Nyt hän on jatkuvasti naisen kanssa yhteydessä. Hän lähettää tälle viestejä Facebookissa ja hän käy baareissa. Kun hän menee tämän naisen baariin, he eivät miehen mukaan edes puhu, nainen kuvailee.

​​​​​​​

Mies suunnittelee jo lääkärikäyntiä, jossa naiselle tehtäisiin tarvittavia testejä. Hän on myös valehdellut olinpaikastaan; samalla hän kuitenkin vakuuttelee vaimolle hyviä aikeitaan.

– Aviomies sanoo, että tekee tämän vain siksi, että voisimme saada lapsen. Hän ei halua adoptoida (olen itse adoptoitu), hän haluaa, että lapsi on hänen. Miehen ylpeyttä tai jotakin sellaista. Hän vakuutti, ettei jätä minua tämän naisen takia. Olen yrittänyt hyväksyä miehen päätöksen.

"Itken itseni uneen joka yö"

Vaimon tekstin mukaan mies ei ole koskaan pettänyt, mutta nyt tämä suunnittelee lapsen tekemistä toisen naisen kanssa. Vaimo on ymmärrettävästi loukkaantunut.

– Itken itseni uneen joka yö ja olen alakuloinen, vaimo kertoo ja haikailee parin onnellisten hetkien perään.

Smartparenting-sivustolla tarina on kerännyt useita kommentteja, joissa naista kehotetaan muun muassa hakemaan avioeroa ja lähtemään miehen luota. Toisenlaisiakin näkemyksiä löytyy.

– Jos hän rakastaa miestä, hänen pitäisi tukea tätä päätöstä. Kuvitelkaa, miltä miehestä varmaan tuntuu. Hän rakastaa naista ja joutuu mylläämään koko maailmansa ylösalaisin saadakseen yhden lapsen, David-niminen kommentoija analysoi.

Miehelle on huomautettu, että kenties päätöksen lapsen hankkimisesta pitäisi kuitenkin olla parin yhteinen, ja että hedelmöittämisen voisi hoitaa myös muilla keinoin kuin seksin kautta.


***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.