"Hänen aviomiehensä oli asunnossa, kun teimme sen" – netti pursuaa miehiä, jotka haluavat saattaa naisia raskaaksi "luonnollisella tavalla"

Miehet tarjoavat nettipalstoilla siemennestettään muiden käyttöön, kunhan saavat luovuttaa sen "luonnollista tietä" – siis suojaamattoman seksin kautta.

Terry, 39, luovutti spermaa netti-ilmoituksella. Mies esiintyy salanimellä, koska hän on osa osto- ja myyntipalstojen kasvavaa ilmiötä, kertoo englantilainen  Metro-lehti.

Netin palstoilla miehet tarjoavat siemennestettään muiden käyttöön, kunhan saavat luovuttaa sen "luonnollista tietä". Käytännössä kyse on siis seksistä ilman ehkäisyä. Moni miehistä on myös naimisissa.

"Haluan tehdä MILFin raskaaksi"

Terry haki netissä seuraa ilmoituksella, jossa luki "haluan tehdä MILFin raskaaksi". Milf on lyhenne sanoista "mother I'd like to f*ck", suom. äiti, jota haluaisin panna. Ilmoituksessaan Terry totesi, että on "huume- ja tautivapaa", ja toivoo samaa ilmoitukseen vastaavilta.

Älä unohda ehkäisyä seksissä – näin käytät kondomia! Artikkeli jatkuu videon alla.


Ilmoitukseen vastasi kolmekymppinen pari.

– Hänen aviomiehensä oli asunnossa, kun teimme sen, mies kertoo.

Terryn mukaan nainen tuli raskaaksi toisella seksikerralla.

– Olisin toivonut vielä vähän lisää hupia, mutta kaikki toimi liiankin hyvin!

Terry on antanut siemennestettään myös naisparille, joka miehen mukaan onnistui saamaan hänen avullaan lapsen. Terry ei halua olla mukana alulle panemiensa lasten elämässä eikä ottaa osaa perheiden elämään taloudellisesti.

– Seksi on nautinnollista, ja ilman kumia vielä nautinnollisempaa. Jos siihen lisää raskauden suurentuneen riskin, koska ehkäisyä ei käytetä, se vie kaiken seuraavalle tasolle.

Miehet valmiita auttamaan vain seksin kautta

Nettipalstoilta löytyy runsaasti Terryn kaltaisia miehiä, havaitsi asiaa tutkinut englantilaisen Cosmopolitan-lehden toimittaja Samantha Rea. Rea toivoo itsekin lasta, mutta sinkkunaiselle vaihtoehdot ovat vähissä, tai hyvin kalliita.

Rea teeskenteli etsivänsä isäehdokasta lapselleen ja sai netti-ilmoitukseensa 14 "lupaavaa" vastausta. Hän tapasi useita miehiä, jotka olivat valmiita tarjoamaan palveluksiaan – mutta vain seksin kautta, eivät klinikalla.

– Kun ehdotan, että hän yksinkertaisesti tarjoaisi spermaansa käytettäväksi kliinisessä tilanteessa, hän kieltäytyy. Sen pitää tapahtua luonnollisen hedelmöittymisen kautta. "Miksi?", minä kysyn. "Minä vain rakastan seksiä!", hän vastaa virnistäen, Rea kuvaa.

Vain yksi miehistä vaikutti aidosti mukavalta ja etsi Rean mukaan selvästi tyttöystävää.

Myös naiset etsivät luovuttajia netissä

Rea löysi netistä myös naisia, jotka etsivät netistä isäehdokasta lapselleen. Eräs naisista, salanimeltään Becky, sai heti ilmoitukseensa 50 vastausta. Miehet eivät olleet kiinnostuneita lapsesta, vain seksistä.

Vaikka muitakin vaihtoehtoja lapsen saamiseksi on tarjolla, ne ovat kalliita, vaativat paljon aikaa eivätkä myöskään takaa lasta.

– Ja nämä miehet tietävät sen – heille on kirkastunut se tosiasia, että kun naiset ovat haavoittuvia, heitä on paljon helpompi manipuloida, Rea kuvaa.

"Suurin osa miehistä ei halunnut edes tavata kahvilla ensin"

Rean mukaan paria miestä lukuun ottamatta kukaan ei olisi suostunut luovuttamaan hänelle siemennestettä muuten kuin seksin kautta.

– Kukaan ei halunnut nimeään syntymätodistukseen. Ja kukaan ei ollut valmis ottamaan osaa (lapsen kasvattamiseen) taloudellisesti. Ja suurin osa heistä ei halunnut edes tavata kahvilla ensin, he vain halusivat seksiä. Heti.

Eräs miehistä totesi olevansa jo kolmen lapsen isä, eikä hänellä "ole varaa enempään".  Metro-lehden selvityksen mukaan brittimiehet kuitenkin joutuisivat lapsesta taloudelliseen vastuuseen, jos isyys todistettaisiin – halusivat he kantaa vastuunsa tai eivät.

Joskus metodi kuitenkin vaikuttaa toimivan. Rean mukaan Becky tapasi lopulta netissä mukavan miehen ja tuli raskaaksi ensiyrittämältä. Hän tosin myös ihastui tapaamaansa mieheen, ja he aloittivat parisuhteen.

Lähteet: MetroCosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat