Vaimo halusi spermanluovuttajan, koska aviomies ei ole "tarpeeksi hyvännäköinen" tekemään lasta: "Yritin kovasti olla loukkaantumatta tästä"

0:52
Aina lapsen saaminen luonnollisin keinoin ei ole helppoa. Videolla pohditaan, koska on "liian myöhäistä"?

Aviomies haki apua yhteisösivustolta, kun hänen vaimonsa halusi käyttää spermanluovuttajaa saadakseen "hyvännäköisiä" lapsia.

Nimetön aviomies päätyi Reddit-sivustolle purkamaan tuskaansa sen jälkeen, kun hän sai tietää vaimonsa suunnitelmasta.

Nimimerkkiä SmoothPalpitation1 käyttävä mies kysyi suhdeneuvoja tarjoavasta osiosta, mitä hänen pitäisi tehdä vaimonsa pyynnön suhteen. Tämä ”haluaa käyttää spermanluovuttajaa, koska hän haluaa viehättäviä lapsia”, mies kuvailee.

Hyvä ulkonäkö toisi vaimon mukaan "paremman elämän"

Vaimo on kirjoittajan mukaan 26-vuotias, hän itse 30-vuotias.

– Kun puhuimme lapsista (haluamme perustaa perheen pian), vaimoni ehdotti spermanluovuttajaa, koska sitten lapsella (ilmeisesti) on paremmat mahdollisuudet hyvään elämään. Olin todella hämmentynyt ja pyysin häntä selittämään. Hän selitti, että jos lapsella olisi äärimmäisen viehättävän ja viisaan miehen geenit (yritin kovasti olla loukkaantumatta tästä), sitten hänen elämänsä olisi helpompaa ja hän olisi onnellisempi, mies kuvailee.

– Hän ei ole väärässä siinä, että viehättävämmät ihmiset elävät helpompaa elämää, mutta on niin loukkaavaa ajatella, ettei oma vaimosi pidä sinua tarpeeksi hyvänä, jotta kanssasi voisi hankkia lapsen.

Ei silti halua erota vaimostaan

Aihe ei koskaan aiemmin tullut esiin, vaikka lasten saamisesta keskusteltiin jo vuosia sitten. Miehen mukaan vaimossa itsessäänkin on "kauneusvirheitä", mutta hänen mielestään tämä on epätäydellisyyksineen täydellinen.

– Luulen, että hänen oma epävarmuutensa on osallisena tässä, koska hän on tuskaillut nuorempana siksi, ettei ole kaunis nainen, ja sanonut, miten elämä on hyvännäköisenä helpompaa.

Aviomies ei tiedä, mitä tehdä. Hän on jopa harkinnut vaimon ehdotusta, mutta tuntee samalla, että vaimo nai hänet vain siksi, että hän maksaisi ja kasvattaisi "toisen, komean miehen lapsen".

Avioero ei ole mahdollinen; haluan vain korjata tämän ongelman, mies toteaa.

"Tuo on hullua"

Keskusteluketjussa moni pitää vaimon toimintaa outona ja jopa sekopäisenä. Osa uskoo, että nainen on jo valinnut miehen, jonka kanssa haluaa lapsen, ja vain odottaa miehensä lupaa.

– Hän haluaa saada lapsen hedelmöityshoidolla spermanluovuttajan kanssa, vaikka mikään ei estä teitä saamasta omia lapsia? Anteeksi, mutta tuo on hullua. Sano hänelle ei, yksinkertaisesti ei, ja pidä pääsi, nimimerkki airplane_porn sanoo.

– Tämä on vain julmaa ja naurettavaa. Ja ajattele tätä: jos hän on valmis sanomaan sinulle tuollaisia asioita, millaista paskaa hän voi sanoa lapselle jonain päivänä? Vastustaisin myös itsevarmuusasiaa. Jos hän on niin epävarma omasta ulkonäöstään, miksette hanki munasolun luovuttajaa? Eli siis hänen ei-niin-täydelliset munasolunsa kelpaavat, mutta sinun susirumat siittiösi eivät, hän jatkaa.

Katu totuus paljastui

Aviomies kertoo päivityksessä jopa ehdottaneensa vaimolle munasolun luovuttajaa, mutta vaimo kieltäytyi välittömästi: hänen mielestään toisen vanhemman tulee olla lapselle sukua, ja "on parempi, jos se on äiti, koska vauva kasvaa äidin sisällä" ja siten pari voisi olla mukana raskaudessa.

Lopulta tilanne kärjistyi, kun aviomies ei saanut unta yöllä. Hän herätti vaimonsa ja he keskustelivat asiasta kaksi tuntia.

– Yritin, siis todella yritin ymmärtää, miksi hän puhuu tällaista ja miksi, jotta en katuisi, jos minun pitää ottaa esiin sana "avioero". Kysyin, tiesikö hän jo spermanluovuttajaa ja hän toisteli kollegansa/ystävämme nimeä, mitä en aluksi pitänyt minään. Kävi ilmi, että hän on pettänyt minua tämän miehen kanssa, aviomies kuvailee tilannetta.

Aviomiehen mukaan vaimo halusi lastensa olevan tämän "komean lääkärin" kaltaisia.

Aviomies kertoo päätyneensä sittenkin hakemaan avioeroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja