Mainos

Nainen ei suostunut olemaan hiljaa junassa – matkustajilta huikea kosto

Mahtavia asioita voi tapahtua, kun ihmiset puhaltavat yhteen hiileen.

Kaikki ihmiset eivät usko sääntöjen koskevan heitä. Kuten nainen, josta Reddit-käyttäjä abCEEdeeznuts kirjoitti sivustolla.

Mies kertoo, että nainen ei lakannut höpöttämästä puhelimeen junan niin kutsutussa hiljaisessa vaunussa. Naisen itsekkyys kostautui, kun koko vaunu kääntyi häntä vastaan.

Näin mies kirjoitti tapahtuneesta.

"Menen junalla töihin joka aamu ja sitten taas kotiin. Istun mieluusti hiljaisessa vaunussa, koska siellä pystyy ajattelemaan ja tekemään hieman ylimääräisiä töitä joka päivä. Tänään junamatkalla edessäni istuva nainen puhui puhelimeensa, vaikka ihmiset ystävällisesti pyysivät häntä olemaan hiljaa. Myös konduktööri tuli apuun ja ilmoitti hänelle, että hän istuu nyt hiljaisessa vaunussa.

Useat matkustajat päättivät, ettei se ollut sen arvoista ja vaihtoivat vaunua.

Istuimissa on hyvin vähän tukea, joten joku takanasi istuva pystyy työntämään penkkiäsi ja tuntisit sen. Päätin, että olin saanut tarpeekseni ja retkotin niin paljon taaksepäin, että molemmat polveni olivat tiukasti hänen selkänojassaan ja työnsin lujaa. Hän kääntyi katsomaan ja käski minua laittamaan polveni alas. Suljin silmäni ja esitin nukkuvaa.

Hän nousi ja siirtyi toiselle penkille. Hänen takanaan oli toinen henkilö, ja arvatkaa mitä hän teki? Laittoi polvet hänen selkänojaansa. Ihmiset ymmärsivät homman nimen ja hän valitsi penkin, jonka takana ei istunut kukaan. Eräs matkustaja vaihtoi paikkoja hänen taakseen ja hän sai taas polvista.

Konduktööri tuli taas vaunuumme ja oli tietämätön pikkukostostamme. Nainen nousi ja kertoi hänelle, että ihmiset työnsivät polvillaan hänen selkänojaansa ja ahdistelivat häntä mihin tahansa hän istuikin.

Konduktööri laittoi etusormensa huulilleen ja sanoi: "Shhhh, tämä on hiljainen vaunu."

Nainen vaihtoi vaunua."

7:29

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.