Törkeä vierustoveri sai naisen itkemään lentokoneessa – tuntematon mies puuttui tilanteeseen

Nainen pahoitti oikeutetusti mielensä nähdessään, mitä vierustoveri kirjoitti hänestä. Toinen lentomatkustaja pelasti kuitenkin tilanteen.

Yllä olevalla videolla näytetään, miten lentokoneruoka valmistuu.

Lentokoneessa erilaisten ihmisten tulisi yrittää tulla toimeen pienessä tilassa. Aina se ei onnistu. Milloin riitelyä aiheuttaa jatkuva piereskely, milloin puolestaan jälkikasvu aiheuttaa pahennusta muissa matkustajissa.

Amerikkalaisen Savannah Phillipsin mielen pahoitti törkeä vierustoveri.

"Pahin painajaiseni on..."

Kokonsa vuoksi epävarma Phillips kertoo Facebook-päivityksessään, ettei painonsa takia istu mielellään muiden vieressä lentokoneessa, sillä kokee olevansa häiriöksi.

– Pahin painajaiseni on, että joku tuntisi olonsa epämukavaksi, koska hänen pitää istua vieressäni, Phillips kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällä kerralla hän ei kuitenkaan voinut valita istuvansa yksin, ja vierustoveriksi käytäväpaikalle valikoitui itsensä koomikoksi esitellyt kuusikymppinen mies.

Mies räpläsi puhelintaan niin, että Phillips pysyi näkemään miehen kirjoittaneen jollekulle tekstiviestin, jossa kertoi istuvansa "haisevan läskin" vieressä.

– En edes tiedä, miten viesti jatkui. Käänsin pääni pois niin nopeasti kuin pystyin. Olin shokissa, ja se oli kuin varmistus kaikille negatiivisille asioille, joita ajattelen itsestäni päivittäin. Ennen kuin tiesinkään, tunsin kuumat, suolaiset kyyneleet kasvoillani. Istuin ja itkin äänettömästi toivoen, ettei tämä tyyppi yrittäisi kehitellä mitään small talkia, koska en tiennyt, miten reagoisin, enkä halunnut, että minua potkitaan lennolta.

Kaiken lisäksi lentäjä kuulutti koneen lähdön viivästyvän puoli tuntia.

"Hän kysyi, näinkö tekstiviestit"

Kaksikon takana istunut tuntematon mies puuttui tilanteeseen. Phillips kertoo, että mies koputti naisen vieressä istunutta miestä olkapäähän ja totesi haluavansa puhua.

Tuntematon mies totesi: "Me vaihdamme paikkoja. Nyt." Hän totesi nähneensä, kuinka rumasti mies oli kirjoittanut tekstiviestiinsä, eikä se ollut oikein.

– Hän tuli istumaan viereeni ja oli shokissa nähdessään, että itken. Hän kysyi, näinkö tekstiviestit, ja nyökkäsin. Hän kannusti minua olemaan antamatta miehen päästä ihoni alle ja sanoi, että kaikki tulisi olemaan hyvin.

– Hän sanoi nähneensä sattumalta sen tyypin tekstiviestit, ja oli alkanut kiehua raivosta, ja tiesi, että hänen pitäisi tehdä jotain. 

"Minun sankarini"

Mies oli myös kertonut lentoemännälle aikeistaan.

– Lentoemäntä yritti tarjota hänelle ilmaisia juomia, ja kertoi, että hän oli hänen sankarinsa. 

– Mutta hän oli minun sankarini.

Phillips kertoo kirjoittaneensa suuren suosion saaneen päivityksensä, jotta se tavoittaisi lennon sankarin. Niin se myös teki.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Tuntematon hyväntekijä oli nimeltään Chase Irwin. Mies kertoi News Channel 5:lle, ettei toiminut niin kuin toimi somesuosion vuoksi, vaan siksi, ettei voinut antaa Phillipsin istua miehen vieressä koko lentoa.  Irwin kertoo myös, että naisen itku kosketti häntä.

Lähteet: Facebook,  Independent, Newschannel5

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja