Amanda oli ostanut junaan paikat lapsilleen – vanha pariskunta ei suostunut siirtymään: "Älkää toimiko niin kuin nämä ihmiset"

Sohvia arvosteltiin törkeästi raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen 5:51
Sohvia arvosteltiin törkeästi raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen; hän sai kuulla arvostelua lähestulkoon kaikesta, mitä teki tai jätti tekemättä....

Amanda jakoi netissä kuvan vanhemmasta pariskunnasta, joka vei tylysti hänen varaamansa paikat junassa. Amanda kertoo näyttäneensä lippunsa eläkeläisparille, jolloin nainen totesi vain "anteeksi, mutta me emme siirry".

Kun Amanda Mancino-Williams, 37, lähti lastensa kanssa matkalle, hän varasi junasta istumapaikat hyvissä ajoin. Valitettavasti siitä ei ollut hyötyä.

Kun Amanda kolmen lapsensa kanssa saapui junassa varaamilleen paikoille, niillä istui jo vanhempi pariskunta. Kaiken lisäksi pari kieltäytyi siirtymästä, kun Amanda huomautti asiasta.

"Jos äiti kolmen lapsen ja laukkujen kanssa on varannut neljä paikkaa..."

Raskaana oleva Amanda kieltäytyi alistumasta. Hän otti pariskunnasta kuvan ja jakoi sen Twitterissä.

– Jos äiti kolmen lapsen ja laukkujen kanssa on varannut neljä paikkaa pitkälle junamatkalle, ja te istutte hänen paikoillaan täydessä vaunussa, älkää sanoko tuolle äidille yläluokkaisella äänellä, ettei hänen lipuillaan ole merkitystä, Amanda napautti kuvansa ohessa.

– Älkääkä seuraavaksi sanoko, ettette aio liikkua, ja lakatko sitten ottamasta katsekontaktia. Älkää toimiko niin kuin nämä ihmiset.

Konduktööri antoi paikat ykkösluokkaan

Tilannetta seurannut mies tarjosi Amandalle paikkaansa, jolla hän istuikin odottaen henkilökuntaa. Paikalle tullut konduktööri puuttui peliin. Hän tarjosi Amandan perheelle paikan ensimmäisessä luokassa.

– Nappasin laukkumme, käännyin pariin päin ja sanoin hymyillen: "Nauttikaa paikoistanne!" Itse annan aina paikkani, varatun tai ei, ihmiselle, joka tarvitsee sitä enemmän. Mutta että tämä nainen sanoo, etteivät lippuni merkitse mitään, ja sitten kieltäytyy tunnustamasta olemassaoloani? Odotatteko, että ihmiset vain luikkivat vähin äänin pois?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Rahalla voi ostaa kaikkea, paitsi tyylikkyyttä"

Amandan tilannekuvista tuli pian huippusuosittuja, ja kuvaa vanhasta parista jaettiin kymmeniä tuhansia kertoja ja se levisi myös eri medioihin. Moni kommentoija huomautti, ettei kyseessä ole vain huonotapaisuus – pari käytännössä varastaa Amandalta, koska vie jotain, mistä tämä on maksanut.

– Rahalla voi ostaa kaikkea, paitsi tyylikkyyttä, Sir John Salmond toteaa Twitterissä.

– Nämä samat ihmiset järjestäisivät epäilemättä kohtauksen, jos olisit heidän paikoillaan, nimimerkki Gorilla Panic sanoo.

– Meitä kaikkia opetetaan kunnioittamaan vanhempia ihmisiä, ja se on täysin oikein. Mutta kunnioitus toimii kumpaakin suuntaan! Itse olisin istunut pöydälle ja tuijottanut heitä, nimimerkki Stinky T sanoo.

Vaikka Amanda kiitti saamastaan paikasta ja piti junahenkilökunnan palveluasennetta erinomaisena, hän ihmettelee sitä, ettei varatun paikan vieneille ole ilmeisesti olemassa minkäänlaisia seuraamuksia.

Olisi antanut paikat, jos pari olisi ollut kohtelias

Amanda kertoi haastattelussa, että olisi antanut paikat eläkeläisparille, jos nämä vain olisivat perustelleet, miksi tarvitsevat niitä. Pariskunnan osoittama asenne ei kuitenkaan miellyttänyt häntä. Amanda kertoo näyttäneensä lippunsa eläkeläisparille, jolloin nainen totesi vain "anteeksi, mutta me emme siirry".

– Olin sokissa ja väsynyt. Kuka tahansa äiti, joka matkustaa laukkujen ja lasten kanssa, tietää, että mieli harhailee tuhannessa paikassa yhtä aikaa. Joten asiat, kuten valmiiksi varattu paikka, ovat sellaisia, joihin voi luottaa. Ne tekevät matkasta siedettävän. Olin varannut pöydän, jotta lapset voisivat tehdä koulutehtäviään, Amanda kuvaa.

Amanda sai myös vihapalautetta julkaistuaan kuvan eläkeläisparista. Moni myös valitti, että kuvassa on pelkkä "jokapäiväinen tilanne", ei suuri ongelma. Siitä Amanda on eri mieltä.

– Mutta eikö se ole tässä ideana? Tämä on jokapäiväinen tilanne jatkossakin vain siinä tapauksessa, kun ihmisille ei huomauteta heidän säälittävästä käytöksestään. Olen kyllästynyt suojelemaan k*sipäitä, Amanda kirjoitti.

"Lapseni ja minä olimme reiluja ja noudatimme sääntöjä"

Amanda huomauttaa Twitterissä, ettei vihaa pariskuntaa, mutta ei myöskään suvaitse sitä, että he rikkoivat sääntöjä tahallaan.

– Lapseni ja minä olimme reiluja ja noudatimme sääntöjä, ja nämä kaksi eivät. He menivät välittömästi "kiusaajamoodiin" nähdessään meidän lähestyvän ja olivat selvästi tietoisia siitä, että paikat olivat meidän, Amanda kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat