Mainos

Näin talvimyrsky on riehunut ulkomailla - Tuuliturbiini räjähti

Suomessa eilen alkanut lumimyräkkä on hallinnut otsikoita, mutta myrsky on aiheuttanut ongelmia myös ulkomailla.

Britanniassa myrskyn takia jouduttiin perumaan satoja junavuoroja. Myös useita laivavuoroja ja lentoja jouduttiin perumaan rajun tuulen takia.

Raivokas tuuli rikkoi mm. tuulivoimalan. Voimalan turbiini syttyi liekkeihin Androssanissa Skotlannissa, kertoo The Sun verkkosivuillaan.

Göteborgissa jäi autoja tulvaveden alle

Ruotsissa tuhansia kotitalouksia on ollut ilman sähköä kovien puhurien pyyhkäistyä maan yli. Eniten sähkökatkoksia on ollut Tukholman ja Kalmarin läänissä ja Värmlannissa. Sähkökatkoksia aiheuttivat enimmäkseen voimalinjoille kaatuneet puut.

Myös laivaliikenne Ruotsin ja Tanskan välillä on ollut vaikeuksissa. Göteborgista lähtenyt alus ei päässyt satamaan Tanskan Frederikshavnissa, vaan joutui jäämään merelle odottamaan myrskyn laantumista. Göteborgissa jäi myös useita autoja tuulen nostattaman tulvaveden alle.

Ainakin 17 loukkaantui bussionnettomuudessa Värmlannissa

Ruotsissa Värmlannissa ainakin 17 ihmistä loukkaantui bussionnettomuudessa illalla. Kenelläkään ei kuitenkaan ole hengenvaaraa.

Bussi oli kuljettamassa salibandyjoukkuetta peliin, kun se Filipstadin pohjoispuolella suistui mutkassa tieltä. Onnettomuuspaikalla oli huono ajokeli.

Nuorimmat loukkaantuneet olivat 10-vuotiaita.

(MTV3 - STT - TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.