Näin saat ripset näyttämään huikean pitkiltä? Kauneuskikkaa katsottu jo viisi miljoonaa kertaa: "En voi olla ainoa, joka tekee näin"

Haluaisitko pitkät ja tuuheat ripset? Sotkuisella kikalla saat ripset näyttämään ihan tekoripsiltä!

Mikä on oikea tapa lisätä ripsiväriä, jotta lopputuloksena räpsyttimet näyttäisivät pitkiltä ja tuuheilta? TikTok-käyttäjä Cailyn esittelee hittivideollaan sotkuisen kikan ripsivärin levittämiseen, uutisoi The Sun. Videota on katsottu huikeat viisi miljoonaa kertaa.

– Kyllä, tiedän, että olen mielipuoli, ja ei, en tiedä, kuinka ripsiväriä levitetään normaalisti, Cailyn kirjoitti videonsa saatetekstiksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"En voi olla maailman ainoa psykopaatti, joka tekee näin"

Cailyn ei piittaa niin kutsutusta normaalitaktiikasta, jossa ripsiväriä levitetään siististi tyvestä kärkeen siksak-liikkeellä. Sitä vastoin nainen levittää ripsiväriä niin tarmolla, että silmäluomet ovat mustanaan väristä.

– En voi olla maailman ainoa psykopaatti, joka tekee näin. Tiedän, että se on hullua, tiedän. Mutta kuunnelkaapas, ripseni eivät näytä samalta, kun en tee näin ja sotke ripsiväriä ympäri silmäluomiani, nainen selittää videolla.

– Ja kyllä, tiedän, ettei tämä ole tavanomaista, ja kyllä, kaikki ystäväni pilkkaavat minua siitä, mutta tiedättekö mitä? Näytän teille [tilanteen] ennen ja jälkeen, hän toteaa.

Cailyn kertoo puhdistavansa luomet vanupuikoilla. Puhdistusoperaation jälkeen hän esittelee pitkiä ripsiään.

– Joten kuten sanoin, katsokaa ripsiäni nyt. En saa sitä aikaan ilman tuota koko prosessia.

Niksiä kokeillessa on syytä muistaa, että luomivärin levitys tapahtuu vasta silmäluomien puhdistuksen jälkeen.

"Kaikki kehuvat ripsiäni"

Heinäkuussa julkaistusta videosta on tykätty jo yli 900 000 kertaa. Miljoonia katselukertoja niittäneellä videolla riitti ihmettelijöitä, mutta moni kommentoija myös vannoi vinkin nimeen.

– Vihdoin joku sanoi sen! Kaikki kehuvat ripsiäni ja sitä, kuinka pitkät ne ovat, ja vannon, että se johtuu siitä, että teen näin, eräs kommentoija kertoi.

– Vihdoin joku ymmärtää, olen löytänyt väkeni, ihasteli toinen.

– Tiesin, että en ole yksin, kommentoi yksi.

"Normaali" tapa vs. sotkuinen tapa

Cailyn julkaisi vielä toisen videon, jolla näytti eron ripsissään silloin, kun käyttää ripsiväriä omalla tavallaan ja "normaalilla tavalla".

Hän kertoo, että omalla sotkuisella tavallaan toimiessaan hän ei välitä, mihin ripsiväriä menee levittäessään sitä ripsiin niin ala- kuin yläpuoleltakin. Alapuolelta levittäessään hän kertoo myös ikään kuin "kihartavansa" ripsiä painamalla niitä maskaraharjallaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat