Näin saat kaiken irti alennusmyynneistä

Alennusmyynnit ovat jälleen alkaneet toden teolla. Kaupoilla on kiire päästä eroon vanhoista varastoistaan ennen uuden sesongin alkua. Varsinkin Etelä-Suomessa lumen tulon viivästyminen on jättänyt talvitakit ja -kengät kaupan hyllyille. Lue Kodin vinkit aleostoksilla pärjäämiseen.

– Muista varustautua jo etukäteen lehmän hermoilla, sillä et taatusti ole liikkeellä yksin. Jos hermo kiristää, pidä tauko vaikkapa kahvin äärellä ja hae voimia uuteen koetukseen.

– Joulun jälkeen myös lahjojen vaihtajat ovat liikkeellä, joten kaupoissa on ruuhkaa.

– Tee suunnitelmat etukäteen, mutta ole tarvittaessa joustava: Jos tiedät mitä haluat, on sinun helpompaa löytää hakemasi, mutta muuta suunnitelmiasi, jos sopivampi tuote osuu kohdalle.

– Alennusmyynneissä kannattaa ostaa sellaista, johon ei muuten olisi kenties varaa. Muotivaatteet kannattaa jättää suosiolla tankoon.

– Osta laadukasta ja kestävää - merkkituotteita, joissa alennus tuntuu.

– Kauppojen nettisivuilla eivät kaikki liikekohtaiset tarjoukset välttämättä näy.

– Uskalla avata ovi myös uusiin kauppoihin, pieniin design-putiikkeihin ja muihin, joissa et arkena normaalisti käy. Sieltä saattaa löytää ihastuttavia, juuri sinunkin lompakolle sopivia yllätyksiä.

– Muista, alennuksella myytävää tavaraa ei välttämättä riitä kauaa. Varsinkin viihde-elektroniikkaa ja kodintekniikkaa etsivän kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

– Sovita vaate kunnolla. Älä osta "tähän laihdun kohta"-vaatteita.

– Osta vain mitä oikeasti tarvitset. Jätä heräteostokset kauppaan.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat