Mainos

Näin presidenttiehdokas Trump ”hakkeroi” suosion harjalle

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on herättänyt suosiollaan niin suurta hämmennystä kuin ilmiselvästi myös amerikkalaiskansan innostuksen.

Kärkkäistä mielipiteistään presidenttikilvan aikana tutuksi tullutta Trumpia on kuvailtu median lemmikiksi juurikin tästä syystä: hän ei tosiaankaan käyttäydy, kuten presidenttiehdokkaan on totuttu käyttäytyvän.

Kuten kaikki suuret hakkeroijat, Trump ei pyytele anteeksi saavutuksiaan. Trump ei ole varsinaisesti helposti samaistuttava hahmo, mikä tekee hänen suosiostaan kieltämättä kiehtovan ilmiön.

Wired kokosi neljä salaisuutta, joilla Trump ”hakkeroi” amerikkalaisten suosion keksipisteeseen.

1. Trump on saanut enemmän ruutuaikaa kuin kukaan muu

Trump on mainittu jenkkien yhdeksällä suurimmalla tv-kanavalla useammin kuin moni muu republikaaniehdokas yhteensä. Samalla hän on käyttänyt vain murto-osan rahaa tv-mainontaan verrattuna kilpakumppaneihinsa. Trump kerta kaikkiaan tuottaa tv-kanaville hyviä lukuja.

2. Trumpin lausahdukset äärimmäisen kärkkäitä

Herra on muun muassa lausunut ”aikovansa puhua Bill Gatesille internetin sulkemisesta”. Trump perusteli lausahdustaan sillä, että haluaisi rajoittaa internetin käyttöä terrorismitorjunnan vuoksi.

– En todellakaan halua antaa ihmisten, jotka haluavat tappaa meidät, käyttää meidän internet-verkkoamme.

3. Trump twiittaa

Trump on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä. Yhden twiitin pituus voi olla enintään 140 merkkiä, mikä sopii Trumpille. Mies ei ole nimittäin tullut tunnetuksi poliittisista puheistaan. Twiiteissään Trump pitää aatteensa ytimekkäinä – ja tietenkin tapansa mukaan kärkkäinä. 140 merkkiin ei nimittäin mahdu juurikaan perusteluja.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

4. Trump on aidosti oma itsensä

Trump on omaisuudellaan kaukana keskiluokasta, eikä pelkää näyttää sitä: herra puhuu avoimesti muun muassa kampanjaansa käyttämästä rahasta.


Lähde: Wired

0:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.