Mainos

Näin perut menot, kun ei huvita

Ystävyyssuhteet ovat tärkeitä, mutta joskus sitä vaan jää mieluummin sohvannurkkaan kuin lähtee yhteisiin menoihin. Koska kukaan ei tykkää "feidaajista", on syytä tietää, miten oharit tehdään mahdollisimman vähillä vahingoilla. PureWow-sivusto listasi vinkkejä.

Peru niin aikaisin kuin mahdollista

Vahinkoja minimoi parhaiten se, ettei peru suunnitelmia viime tipassa. Muista, että toinen ihminen on raivannut sinulle tilaa, ehkä muiden suunnitelmien kustannuksella. On helppoa viivyttää tekstarin lähettämistä, mutta pahimmillaan se pilaa toisen illan. Anna toiselle aikaa ja mahdollisuus kehittää muuta tekemistä!

Vältä valehtelua

Mitä kauemmin viivyttelee, sitä kummallisempaa tekosyytä saattaa sortua käyttämään. Kuulostaako uskottavalta, että tiskikone poksahti juuri, kun olit astumassa ovesta ulos? Tuskin sitä paitsi haluat piilotella valheesi jälkiä aina ja ikuisesti. Ole siis rehellinen ja kerro, että sinusta ei vaan nyt ole olemaan sosiaalinen. Jos on ”pakko” valehdella, pidä selitykset simppeleinä ja vetoa huonoon oloon.

Kanna vastuu seurauksista

Jos vetäytyy merkittävää etukäteissuunnittelua vaatineesta tapahtumasta tai esimerkiksi liput on jo maksettu, pahinta on jättää dumpattu osapuoli selvittämään asiaa. Yritä löytää yhteinen ystävä, joka haluaisi mennä tilallasi. Ole myös valmis maksamaan kulut, jos asia ei muuten lutviudu.

Siirrä tapaaminen

Jos aidosti haluat nähdä henkilöä joskus muulloin, ala heti sopia uutta aikaa. Tämä osoittaa, ettei perääntyminen ole signaali toista kohtaan tuntemastasi ystävyydestä tai arvostuksesta. Sinun on kuitenkin oltava ehdottoman varma siitä, että tällä kertaa oikeasti haluat ja aiot viedä suunnitelmat loppuun asti – toistamiseen perumista katsotaan harvoin yhtä suopeasti.

Harkitse jatkossa paremmin

On inhimillistä, että joskus suunnitelmat peruuntuvat. Jos sitä tapahtuu säännöllisesti, alitajunta ehkä yrittää kertoa sinulle jotain. Kenties haalit liikaa tekemistä tai olet uupunut? Muista, että ei ole häpeän asia, jos ei alun alkaenkaan vastaa joka ikiseen ehdotukseen myöntävästi.

Tee vastapalvelus

Seuraavan kerran, kun joku peruu tapaamisen sinun kanssasi – ja niin tulee käymään –, suhtaudu siihen ymmärtäväisesti. Et koskaan tiedä, milloin itsekin kuulet sohvan kutsuhuudon.

Lähde: Purewow.com

Vakava sairaus tuli Suville sokkina – vertaistuki auttoi jaksamaan

3:57

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.