Näin paljon taide merkitsee Oscar-ehdokas Natalie Portmanille

Uskokaa tai älkää – myös Hollywood-tähtöset kärsivät ammatinvalintakriisistä ja kyseenalaistavat valintojaan.

The Black Swan -elokuvan tähti Natalie Portman, 29, paljasti vastikään, että hänkin on kärsinyt uransa aikana ammatinvalintakriisistä, kertoo justjared.com. Nataliesta tuntui, että näyttelijäntyö ei ollut yhtä merkityksellistä kuin vaikkapa lääkärin työ.

– Kyseenalaistin ja mietin, että mikä on tämän tarkoitus meidän maailmassamme? Onko se (näytteleminen) yhtä tärkeää kuin lääkärinä työskentely, opettaminen tai muut jaloina pitämäni ammatit? Natalie kertoi.

– Pääsin itseni kanssa rauhaan tässä asiassa. Minusta taide ei ole ainoastaan yhtä tärkeää, vaan se on jopa elintärkeää ihmisille ja yhteisöille, Natalie pohdiskeli.

Natalie myös paljasti, että vaikka hänestä onkin vähän naurettavaa pukeutua ja teeskennellä olevansa joku toinen ihminen, hän myös nauttii suunnattomasti voidessaan tehdä elämässään jotain niinkin hassua.

Näyttelijätär on ehdolla voittamaan parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon roolistaan The Black Swan –elokuvassa. Aiemmin tänä vuonna hän voitti samaisesta roolistaan Golden Globe -palkinnon. Vuoden 2011 Oscar-palkinnot jaetaan Yhdysvalloissa 12. helmikuuta.

MTV3/Helmi

Lähde: Justjared.com

Kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja