Näin paljon hätäisimmät suomalaiset saavat maksaa uudesta Volkswagen Golfista

2:50
Tällainen on täysin uusi Volkswagen Golf.

Volkswagenin suomalainen maahantuoja on hinnoitellut kahdeksannen sukupolven Golfin.

Yli 45 vuoden ajan tuotannossa ollutta Volkswagen Golfia on myyty aikojen saatossa yli 35 miljoonaa kappaletta. Suomenkin teillä liikkuu tällä hetkellä yli 130 000 Golfia.

Euroopan myydyimmän auton arvonimeä hallussaan pitävän Golfin kahdeksannen sukupolven ennakkomyynti on käynnistynyt, ja auto on saanut Suomi-hinnat.

Hinta hätäisimmille: 27 633,11 euroa

Uuden Golfin myynti käynnistyy Suomessa rajoitetulla First Edition -mallilla, jonka hintalapussa lukee 27 633,11 euroa.

Ensipainoksen konepellin alla on 1,5-litrainen eTSI-bensahybridi 110-kilowattisena (150 hv). First Edition -malli on varustettu DSG-automaatilla.

Helmikuun aikana myyntiin saapuu myös 24 280 euron hintainen versio yksilitraisella TSI-bensaturbolla (81 kW / 110 hv). 

Kaikkiaan uuteen Golfiin on tarjolla peräti viisi hybridivaihtoehtoa sekä kaasuversio tavanomaisten bensa- ja dieselmallien lisäksi. Näiden moottoriversioiden hinnat kerrotaan myöhemmin.

Aiemmin Suomen maahantuontiohjelmassa ollut Trendline-varustelutaso on poistunut. Kahdeksannen sukupolven Golfiin tarjolla olevat tasot ovat Suomessa Golf, Style ja R-Line.

Ensimallissa kattava vakiovarustelu

First Edition pitää sisällään muun muassa led-ajovalot, mukautuvan vakionopeudensäätimen, lämmitettävän ohjauspyörän, pysäköintitutkat eteen ja taakse, kaistallapitoavustimen, ja kolmialueisen automaatti-ilmastoinnin.

Tarjolla on myös First Edition Style, joka tuo mukanaan kehittyneemmät led-ajovalot, sähkösäätöisen istuimen kuljettajalle, kaukovaloavustimen, sähköisesti taittuvat peilit ja kaistanvaihtoavustimen.

First Edition Premium lisää pakettiin vielä led-matriisiajovalot, mukautuvat takavalot dynaamisilla vilkuilla, lämmitettävät takaistuimen reunapaikat sekä polttoainekäyttöisen lisälämmittimen kauko-ohjauksella.

Mikäli lompakkoaan haluaa raottaa vielä vähän lisää, voi First Edition -Golfiin valita lisäksi vaikkapa säädettävän alustan, tuulilasinäytön, pysäköintiavustimen sekä avaimettoman lukituksen ja käynnistyksen.

Lähde: Volkswagen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja