Mainos

Näin osallistut Vaalikeskusteluun

Kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat iskevät yhteen vaaliviikon kiihkeässä kahden tunnin väittelyssä. Puheenjohtajia tenttaavat Timo Haapala ja Matti Maunu. Lähetys alkaa MTV3-kanavalla klo 20.05 ja netissä 19.20.

Katsojilla on mahdollisuus osallistua tenttiin lähettämällä kommentteja ja kysymyksiä Twitterin, Facebookin ja kännykän kautta.

MTV3 Vaalikeskustelussa näkyvät tekstiviestitse numeroon 17133 lähetetyt viestit (viestin hinta 0,99 €, sisältää alv:n), Twitterissä hashtagilla #kuntavaalit kirjoitetut viestit sekä poimintoja Facebookin MTV3 Uutiset–sivun keskusteluista.

Vaalikeskustelun viestejä näkyy MTV3:n suorassa Suuri kuntavaalitentti -tv-lähetyksessä keskiviikkona 24.10., Tulosillassa 28.10. ja 29.10. Huomenta Suomen tulosaamussa. Näiden lisäksi myös Tekstikanavan sivulla 150.

Ennen tenttiä katsojat pääsevät kurkistamaan lähetyksen kulisseihin. Suorassa nettilähetyksessä päästään katsomaan, miten juontajat valmistautuvat lähetykseen, kuinka paljon lähetykseen tarvitaan henkilökuntaa ja miten yleisöä lämmitellään.

Vaalitentin jälkeen suorassa nettilähetyksessä arvioidaan tentin voittajat ja häviäjät yleisön silmin.

MTV3 Uutisten vaalitentin etkot, lähetys ja jatkot ovat katsottavissa klo 19.20-22.10 Maikkarin netissä osoitteessa mtv3.fi/uutiset.

Tekijöille voi lähettää kysymyksiä jo etukäteen osoitteeseen uutiset(at)mtv3.fi. Myös nettilähetyksen aikana Facebookin kautta lähetetyt kysymykset päätyvät lähetykseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.