Näin myrskyisän Love Island -parin Tommyn ja Nikitan suhde on edennyt: "Rakkaus kukoistaa"

1:26
Tommy ja Nikita ottivat Love Island -villalla yhteen rajummin kuin koskaan aikaisemmin.

Love Island Suomi -ohjelman Tommy ja Nikita ovat edelleen onnellisesti yhdessä. 

Kuukausi sitten nähtiin, kuinka rakkauden saaren elämä Espanjassa tuli päätökseensä Love Island Suomi -ohjelman finaalin myötä. Juuri ennen finaalia kotimatkalle rakkauden villalta joutuivat Tommy ja Nikita, jotka pitivät yhtä parina ohjelman ensimmäisestä päivästä lähtien

Kaksikon matka rakkauden saarella oli tulinen ja ajoittain erittäin myrskyisä. Parin välillä nähtiin useita riitoja eri aiheista, joita myös muut Love Island -villan asukkaat toisinaan spekuloivat ja ihmettelivät. 

Nyt, kun Suomeen paluusta on kulunut noin kuukausi, Tommy kertoo hänen ja Nikitan suhteen olevan erittäin vahvoissa kantimissa. 

– Nikitan kanssa rakkaus kukoistaa ja kaikki on mallillaan.

Tommy kertoo olleensa ihmeissään parin sopuisasta yhteiselosta Suomessa, sillä miehen mukaan pari ei ole riidellyt kotimaan kamaralla kertaakaan. 

– Lähtökohtaisesti sekin on vähän outoa, alkaa ehkä olla vähän ikäväkin sitä, että miksei me tapella täällä. SIellä me oltiin toistemme kurkussa jatkuvasti, Tommy naureskelee. 

Miehen mukaan asiaan saattaa vaikuttaa se, että pari elää tällä hetkellä etäsuhteessa. Ikävä ja toisen kaipuu ovat nousseet selkeästi erimielisyyksiä vahvemmiksi. Vaikka parin kotien välillä on matkaa, ei se ole muodostunut Tommyn ja Nikitan välillä ongelmaksi. 

– Nähdään kerran viikossa keskimäärin, ajelen joka toisen työvuoron jälkeen oikeastaan tännepäin. 

– Hyvin olen päässyt hänen maailmaansa mukaan ja hän on tullut myös Porissa käymään. 

Yhteinen tulevaisuus näyttää valoisalta

Silloin kun Tommy ja Nikita ovat kahdestaan, he pyrkivät keskittymään toisiinsa täysin. Tästä syystä he ovat yhdessä ollessaan pyrkineet vähentämään puhelinten käyttöä, mikä on herättänyt kysymyksiä kaksikon seuraajien keskuudessa. 

– Ollaan pidetty tämmöistä somelakkoa. Sen takia jotkut ovatkin ihmetelleet, kun ei tule enää niin paljon päivityksiä toisesta. 

Sekä Tommy että Nikita ovat tavanneet toistensa vanhemmat sekä muuta lähipiiriä. Kumpikin on saanut toistensa läheisten lämpimän hyväksynnän, ja pian Tommy pääseekin tutustumaan Nikitan vanhempiin entistä tiiviimmin. 

– Me lähdetään ulkomaille Nikitan vanhempien kanssa tässä kuussa, kun mennään New Yorkiin neljäksi päiväksi. He kutsuivat mut mukaan niin mä mietin, että no kai voin lähteä. 

Myös Nikitan yksi läheisimmistä lähipiiriläisistä, Love Islandissakin useasti keskustelun aiheena ollut Montti-hevonen on ottanut omistajansa uuden rakkaan hienosti vastaan. Tommy kertoo vierailleensa Nikitan kanssa jo useaan otteeseen hevostallilla ja aiheuttaneensa ihmetystä yllättävillä taidoillaan. 

Tommyn mukaan tutustumisvaihe alkaa olla ohi ja pari on pikkuhiljaa alkanut viettää oikeasti yhteistä arkielämää. Vaikka Tommylla ja Nikitalla ei ole kiire mihinkään, ovat yhteinen tulevaisuus ja sen mahdolliset kuviot kuitenkin olleet jo puheenaiheina. 

– Olemme me spekuloineet, että mitä jos toinen muuttaa ja mihin voisi muuttaa. Mutta ei olla tehty mitään peliliikkeitä minkään asian eteen vielä. Kun menee näin hyvin, niin miksi vaihtaa, jos toimii. Kyllä tässä ollaan ihan todettu, että ollaan yhdessä ja toivottavasti pitkäänkin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja