Mainos

Näin mussukat laulavat kuninkaalliselle hääparille - kuuntele

Häähumu Isossa-Britanniassa senkun kohoaa. Nyt Kate Middletonin nuoruudenaikainen seurakunta on julkaissut häälaulun, jonka esittää seurakunnan koulun lapsikuoro. Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut vasta 9-vuotias koulun oppilas Theo Powell.

Buckleburyn seurakunnan koulun kouluneuvosto ideoi, että kuninkaalliselle hääparille Katelle ja Williamille voitaisiin tehdä laulu. Theo sävelsi ja sanoitti Celebration Song -kappaleen ensimmäisenä version ihan yksin. Yhdessä luokanopettajan Pippe Rowen kanssa Theo teki siihen vielä kaksi säkeistöä lisää.

Koulun kaikki 130 oppilasta laulavat levyllä, joka levytettiin All Saints' -kirkossa Buckleburyssa. Pienimmät laulajat tosin unohtivat itsensä välillä ja hieman vanhempia kiinnosti laulamista enemmän flirttailu videokameralle.

Levy on tarkoitus lähettää kuninkaalliselle hääparille ennen hääpäivää eli 29:ttä huhtikuuta. Hääpäivän aattona koulu aikoo pitää omat katujuhlansa häiden kunniaksi. Hääpari on - kutsusta huolimatta - estynyt osallistumaan näihin bileisiin.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.