Näin Mikko ja Helena Koivun rakkaustarina eteni – suhteen alku kuin suoraan romanttisesta elokuvasta

3:34
MTV Uutiset Live kertoi Mikko Koivun ja Helena-vaimon erosta.

Seiska kertoi jääkiekkoilijatähti Mikko Koivun hakeneen eroa vaimostaan Helena Koivusta.

Minnesota Wildissa pelaava NHL-tähti Mikko Koivu ja hänen puolisonsa Helena Koivu eroavat. Seiskan tietojen mukaan eron syynä oli pettäminen. Helena kertoo Mikon pettäneen.

Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistettiin torstaiaamuna MTV Uutisille, että Mikko Koivu on jättänyt avioerohakemuksen yksin 4. helmikuuta.

Helena ja Mikko avioituivat Turussa Mikaelin kirkossa vuonna 2014 kahden vuoden seurustelun jälkeen.

Pariskunta teki tuolloin myös avioehdon maistraattiin. Avioehto on rekisteröity pariskunnan hääpäivänä 11. heinäkuuta.

Hääjuhlassa oli lukuisia kiekkotähtiä. Muun muassa Tuomo Ruutu, Mikael Granlund, Lauri Korpikoski, Petteri Nummelin, Erik Haula sekä Niklas Bäckström olivat mukana häissä.

Kaksplus-lehdessä rouva Koivu kuvaili aikoinaan pariskunnan suhteen alkumetrejä.

Koivujen ensikohtaaminen tapahtui eräänä kesäisenä päivänä Helenan tehdessä työkaverinsa vuoroa hotellin vastaanotossa. Lehdessä Helena kertoo, ettei hän ollut tunnistanut hotelliin sisään kirjautunutta kiekkoilijaa, vaan oli väärin kuultuaan kysellyt, oliko kyseessä kenties herra Mikkonen.

Kiekkoilijasta tietämätön Helena ei yrittänyt iskeä Mikkoa, vaan NHL-tähti iski silmänsä häneen. Hotelliin saapumistaan seuraavana päivänä Mikko Koivu palasi Helenan luo vastaanottoon tiedustelemaan kadonneen villapaitansa perään.

Samalla komea kiekkoilija jätti yhteystietonsa Helenalle ja pyysi häntä ohimennen kahville. Helena suostui ja loppu on historiaa.

– Ensimmäisillä treffeillä ajattelin, että aivan kuin olisin tuntenut tämän miehen aina. Muutaman viikon kuluttua tiesin, että haluaisin viettää hänen kanssaan loppuelämäni, Helena kertoi tuolloin lehdessä.

Perheeseen kuuluu kolme lasta, 7 vuotta täyttävä Sofie-tyttö ja 5 vuotta täyttävä Kasper-poika. Lisäksi pariskunnalla on lokakuussa 2018 syntynyt Oskar-poika.

Helena on jakanut avoimella Instagram-tilillään suloisia kuvia lapsistaan.

Erosta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Juttua korjattu 20.2. klo 9.38: Lasten iät täsmennetty. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.