Kaksplus: Mikko ja Helena Koivun salamarakkaus – suhteen alku kuin elokuvasta

NHL-jääkiekkoilija Mikko Koivun tuore vaimo Helena Koivu (o.s. Kipper ) kertoo pariskunnan salamarakkaudesta tuoreessa Kaksplus-lehdessä.

Mikko ja Helena Koivu avioituivat noin kahden vuoden seurustelun jälkeen kesällä 2014. Kuinka Helena onnistui hurmaamaan NHL-kiekkoilijan? Kaksplus-lehdessä rouva Koivu kuvailee pariskunnan suhteen alkumetrejä.

Koivujen ensikohtaaminen tapahtui eräänä kesäisenä päivänä Helenan tehdessä työkaverinsa vuoroa hotellin vastaanotossa. Lehdessä Helena kertoo, ettei hän ollut tunnistanut hotelliin sisään kirjautunutta kiekkoilijaa, vaan oli väärin kuultuaan kysellyt, oliko kyseessä kenties herra Mikkonen.

Kiekkoilijasta tietämätön Helena ei yrittänyt iskeä Mikkoa, vaan NHL-tähti iski silmänsä häneen. Hotelliin saapumistaan seuraavana päivänä Mikko Koivu palasi Helenan luo vastaanottoon tiedustelemaan kadonneen villapaitansa perään.  

Samalla komea kiekkoilija jätti yhteystietonsa Helenalle ja pyysi häntä ohimennen kahville. Helena suostui ja loppu on historiaa. Helena muutti Mikon perässä Amerikkaan vain kolme kuukautta ensitreffeistä. Neljän Amerikan kuukauden jälkeen raskaustesti näytti jo plussaa.

– Ensimmäisillä treffeillä ajattelin, että aivan kuin olisin tuntenut tämän miehen aina. Muutaman viikon kuluttua tiesin, että haluaisin viettää hänen kanssaan loppuelämäni, Helena kertoo lehdessä.

Mikko ja Helena olivat päättäneet, että lapsi saisi tulla jos olisi tullakseen. Suhteen nopea eteneminen aiheutti Helenalle kuitenkin pienen paniikin. Varsinkin kun hän joutui oleskelemaan yksin Amerikassa Mikon viilettäessä pelireissuilla.

– Muistan, että soitin kerran alkuraskauden aikana äidille, että apua, onko minusta tähän. Rauhoituin, kun äitini lohdutti, että tuollaiset ajatukset ovat hormonimyrskyissä aivan normaaleja, nainen kuvailee.

Pian parin elämä asettui kuitenkin aloilleen Amerikkaan. Runsaat kaksi vuotta maagisesta ensitapaamisesta Koivut ovat jo naimisissa ja heillä on 11 kuukauden ikäinen Sofie-tytär. 


Lue myös:

    Uusimmat