Mainos

Näin miehet ja naiset eroavat toisistaan, kun kyse on auton valinnasta

Oletko koskaan miettinyt, millä tavoin miesten ja naisten maut eroavat, kun kyseessä on auton valinta? Entä tiedätkö, minkälaisella autolla he haluaisivat puolisonsa ajavan?

MyCarNeedsA.com on kerännyt tietoa keskiverrosta autoilevasta brittimiehestä ja -naisesta. Näiden keskimääräisyyksien pohjalta he loivat yhteenvedon sukupuolten eroista autovalinnan suhteen.

Mies ajaa todennäköisimmin mustalla Ford Fiestalla, kun taas naisen alta löytyy hopeinen Nissan Qashqai. Kaupunkimaasturit ovatkin muodostuneet erityisesti naisten suosikeiksi Isossa-Britanniassa. Ford Fiesta puolestaan on saarivaltakunnan ostetuin auto.

Auto, joka on kaikkein vahvimmin miesten suosiossa on BMW:n 3-sarja. Sen ostajista on miehiä 72,3 prosenttia. Volkswagen Tiguanin puolestaan ostaa nainen 61,4 prosentin todennäköisyydellä.

Miehet suosivat Land Roveria, BMW:tä ja Mercedes-Benziä, kun taas naisten mieleen ovat erityisesti Mini, Nissan ja Kia.

Naiset arvostavat autossaan taloudellisuutta ja pientä kulutusta. Miehet etsivät autoltaan ennen kaikkea tyylikästä ulkonäköä.

Naiset ostavat todennäköisimmin hopeisen auton, miehet punaisen.

Sivuston tekemän tutkimuksen mukaan miehet haluaisivat puolisonsa ajavan mieluiten punaisella sedan-mallisella BMW:llä. Naiset sen sijaan arvostavat, jos miehellä on iso ja musta neliveto-Ford.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.