Mainos

Tinderissä koolla on väliä – tuore tutkimus paljastaa vientiä lisäävät automallit

Nyt on todistettu, että Tinderissä automalli saattaa ratkaista pyyhkäiseekö käyttäjä suoraan seuraavaan ehdokkaaseen.

Kun potentiaalista seurustelukumppania etsitään Tinderissä, moni asia profiilikuvassa voi vaikuttaa siihen, painaako sydäntä vai siirtyykö listalla seuraavaan ehdokkaaseen. Naiset saattavat luottaa rantalookin voimaan, tai päinvastaisesti pelata ihan muilla avuilla, kuten huumorilla.

Miehille auto on kautta aikain ollut itsetuntolisä. Mutta tuore Confused.comin tekemä tutkimus osoittaa, että Tinderin profiilikuvaan mukaan mahdutettu auto vaikuttaa sukupuolesta riippumatta suhtautumiseen.

36 valeprofiilia Tinderissä

Tutkimuksessa käytettiin vapaaehtoista mies- ja naismallia, jotka loivat yhteensä 36 valeprofiilia Tinderiin. Profiilikuvassa malli seisoi jonkun automerkin vierellä.

Tutkimuksesta selvisi, että naispuolista kumppania etsivä mies saa parhaan avun Audi A4:stä, kun taas miespuolista kumppania etsivän naisen on suotuisinta nojailla Ford Focukseen.

Saman sukupuolista kumppania etsivän miehen onni on Ford Fiesta. Naispareja yhdistää Nissan Micra.

Pienet, ketterät autot eivät tuo onnea parisuhdemarkkinoilla. Seat Ibizan ja Volkswagen Polon kanssa kuvia ei siis kannata ottaa. Naiset välttelevät eritoten miestä, joka omistaa sivistyneen Renault Meganen, miehet taas pysyvät kaukana Peugeot 307 ajelevasta miespuolisesta kumppaniehdokkaasta.

Bi-seksuaalisen naisen tulee ehdottomasti pitää autot poissa profiilikuvistaan, sillä esimerkiksi Ford herättää kiinnostusta miehissä, mutta samalla karkottaa naispuoliset partneriehdokkaat tehokkaimmin.

Näillä vinkeillä siis autokaupoille ja parisuhdestatuskin muuttuu kuin taikaiskusta.

Lähde: Telegraph 

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.