Näin laulaa Tuija Pehkonen – osallistui lapsena Tenavatähti-laulukisaan

Haastattelussa Tuija Pehkonen ja Eero Ettala 3:02
Tuija Pehkonen ja Eero Ettala harvinaisessa yhteishaastattelussa Kultainen Venla -gaalassa.

Tuija Pehkonen hurmaa videollaan.

Juontaja Tuija Pehkonen paljasti viime viikolla Instagram-tilillään osallistuneena lapsena Ylä-Savon Tenavatähti-laulukisaan peräti kaksi kertaa. Pehkosen laulutaidot eivät kuitenkaan hurmanneet tuomaristoa ja hän jäi kisassa hännille.

Pehkonen julkaisi nyt videomateriaalia, kun hän oli kilpailussa ensimmäistä kertaa. Polvisukkiin ja punaiseen leninkiin pukeutunut nuori neiti laulaa Metsätiellä-nimistä kappaletta tanssien samalla suloisesti, polviaan niiaten. 

– Pehkosen neiti arviolta 6v. ja ready to rock, olkaapas hyvä. Erityisesti kiinnittäisin huomiota tähän huolella mietittyyn koreografiaan, Pehkonen kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

(Voit katsoa videon painamalla sen keskeltä.)

Pehkosen video on kerännyt hetkessä kommentteja ja tykkäyksiä. Muun muassa toimittaja Maria Veitola on kommentoinut videota sydämellä. 

– Hyvä, ai että, radiojuontaja Anni Hautala kirjoittaa.

– Mieletön! Ja mikä jousto polvissa, radiojuontaja Laura Haimila ylistää. 

Pehkonen kertoi viime viikolla julkaistussa päivityksessään, ettei Tenavatähti-laulukisat olleet ainoa laatuaan. 

– Esiintymiskokemusta on kertynyt ainakin Iisalmen Citymarketin laulukilpailuista (sijoitus: toinen, osallistujia kaksi) sekä Iisalmen Anttilan laulukilpailuista. (Ei muisteta äitin kanssa, monesko olin siellä, mutta mulla oli vaaleanpunainen asu, joka on painunut molempien mieleen.) Että jos ei lauluäänellä, niin sitten tyylillä, hän kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat