Näin kaunista maalia näkee harvoin – Aleksander Barkovin teko huomioitiin: "Ei olisi voinut pelata paremmin"

Panthersin Aleksander Barkoville tehot 0+2 – syötti jatkoajalla idän finaalisarjan tasoittaneen maalin 1:01
Panthersin Aleksander Barkoville tehot 0+2 – syötti jatkoajalla idän finaalisarjan tasoittaneen maalin (Video: NHL.com).

Florida Panthersin upea voittomaali lämmitti joukkueen päävalmentajaa Paul Mauricea, kun Panthers tasoitti jääkiekon NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjan New York Rangersia vastaan 2–2-lukemiin

Panthers pääsi yrittämään 3–2-voittomaalia heti jatkoerän alussa, kun Blake Wheeler koukki isäntien suomalaistähden Aleksander Barkovin nurin puolittaisessa läpiajossa. 

Pelikello ei ehtinyt kulua kuin 13 sekuntia, kun kiekko oli Rangers-maalissa. Upean kuvion loppupäässä Barkov syötti Sam Reinhartille, joka latasi pelivälineen vastustamattomasti yläpesään. 

Katso upea voittomaali yllä olevalta videolta. Siinä on nähtävillä myös Barkovin ensimmäinen syöttöpiste ottelussa. 

– Tilannetta ei olisi voinut pelata tuota paremmin. Siinä oli joukko eliittipelaajia, joilla on ilmiömäiset kädet, Panthers-luotsi Paul Maurice hehkutti paikallistoimittaja Joe Schadin mukaan

Florida oli hävinnyt kaksi edellistä ottelua jatkoajalla, ja jos Rangers olisi voittanut taas, se olisi päässyt yrittämään jo sarjan katkaisua New Yorkissa 5. ottelussa. 

– Meillä on ollut paljon tiukkoja pelejä. Paljon jatkoaikapelejä. Se kokemus auttoi. Uskoimme siihen, että maali tulee. Se tuli tänään, Barkov kommentoi. 

Sarjan viides ottelu pelataan New Yorkissa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä. Stanley Cupin finaaleihin pääsee neljällä voitolla.  

Lue myös:

    Uusimmat