Näin armottomasti Gordon Ramsay kohtelee vävykokelaitaan: "Sinä pieni…"

5:04
Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi

Gordon Ramsay ei päästä tytärtensä poikaystäviä helpolla.

Televisiokokki Gordon Ramsay vieraili hiljattain laulaja Kelly Clarksonin emännöimässä The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa. Aggressiivisesta ja rajusta kielenkäytöstään tv-ohjelmissa tunnettu kokki ei säästellyt sanojaan, kun keskustelunaiheeksi tuli hänen tytärtensä tapailemat miehet.

Keskustelu sai alkunsa Clarksonin otettua puheeksi TikTok-videon, jolla eräs palvelun käyttäjä esittää Ramsayta tapaamassa tyttärensä poikaystävää ensimmäistä kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Clarkson kysyi Ramsaylta, vastaako video todellisuutta, johon julkkiskokki vastasi myöntävästi ja kertoi olevansa silloin tällöin "todella tuhma".

– Haluan vain, että tytöistä pidetään huolta ja että he pitävät huolta toisistaan, Ramsay pohjusti kertomustaan todeten, että kokee asiasta ahdistusta.

Hän jatkoi tarinaansa kertoen, että teki hiljattain jotain todella pahaa sen jälkeen, kun hänen vanhin tyttärensä Megan, 23, alkoi tapailla uudelleen ex-poikaystäväänsä Byronia.

– Hän oli aluksi ok, hieman vetelä. Haluat, että mies tapailee tytärtäsi, ja hän oli vähän säälittävä, Ramsay kuvaili Clarksonin revetessä nauruun.

Ramsay kertoi, että sai Meganin deitin puhelinnumeron nuoremmalta tyttäreltään Tillyltä, 20, joka kehotti isäänsä olemaan tekemättä mitään numerolla. Ramsay vakuutti tarvinneensa Byronin numeron vain varmuuden vuoksi.

Saatuaan puhelinnumeron Ramsay kertoi odottaneensa, milloin Megan ja Byron lähtisivät treffeille. Kun nuori pari lähti viettämään iltaa yhdessä, päätti Ramsay soittaa tyttärensä deitille videopuhelun.

– Kun hän vastasi puhelimeen, koko laite tärisi. Sanoin "Byron, minä täällä, ei tuleva appiukkosi, sinä pieni…", hän kertoi Clarksonin hämmästellessä tilannetta suu auki.

Ramsay kertoo nauraen, että hänen tyttärensä nappasi kännykän deittinsä kädestä ja sulki puhelun, joka oli huippukokin mielestä törkeää.

Ramsay on tullut tutuksi muun muassa televisio-ohjelmista Hell's Kitchen, Ramsay's Kitchen Nightmares ja Gordon Ramsay’s F Word. Hänellä ja hänen vaimollaan, juontaja Tana Ramsaylla on Meganin ja Tillyn lisäksi kolme lasta, kaksoset Jack ja Holly, 22 ja Oscar, 2.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja