Näin Anniina Valtonen taipuu tanssiin – julkaisi videon äitiysvapaansa tuuraajan kanssa

Anniina Valtonen lukee Joonas Nordmanille 0:28
Anniina Valtonen lukee säätermejä Joonas Nordmanille – montako asiaa sinä ymmärtäisit?

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen aloitti vanhempainvapaansa 27. lokakuuta. 

Meteorologi ja Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen odottaa esikoistaan ja jäi vanhempainvapaalle 27. lokakuuta. Hänen juontajan saappaisiinsa astuu Lloyd Libiso, jonka ensimmäinen suora lähetys on 3. marraskuuta. Sen kunniaksi Valtonen julkaisi samaisena päivänä hauskan tanssivideon kollegansa kanssa Instagramissa

– Kiitos Lloyd Libiso, että mahdollistat osallasi suurimman haaveeni ja tuuraat mua vanhempainvapaan ajan perjantaisin Puoli seiskassa. Tiedän, että tulet loistamaan hommassa! Olet karismaattinen, nokkela ja hauska. Siis juuri sopiva palanen Puoli seiskaan ja perjantain lähetyksiin. Tuulianna, OP ja muu Puoli seiskan lauma pitää sinusta hyvää huolta. Nauti matkasta! Onnea tänään ekaan suoraan, Valtonen kirjoitti.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla Valtonen ja Libiso tanssivat vatsojaan hieroen: Valtonen omaa raskausvatsaansa ja Libiso tuorekelmulla vatsaansa kiinnitettyä kurpitsaa. Libisolle on laitettu pari pienempää kurpitsaa myös rinnuksille. 

Valtosen julkaisun mukaan hänen suurin haaveensa on ollut raskaus, äitiys ja perhe. 

– Sen toteutuminen ei ole ollut helppoa ja taival on vielä vähän kesken, Valtonen kertoi. 

Valtonen ilmoitti raskaudestaan elokuussa ja kertoi Gogi Mavromichalisin luotsaamassa Gogin kantabaari -podcastissa haaveilleensa kumppaninsa kanssa vauvasta pitkään. Meteorologin mukaan vauvaa yritettiin vuosien ajan, mutta tuloksetta.

– Sitten kävimme aikamoisen setin läpi lapsettomuushoitoja, eikä mitään tapahtunut. Sehän on henkisesti ja fyysisesti ihan yhtä helvettiä, hän kertoi podcastissa.

Lopulta parin haave kävi kuitenkin toteen ja pienokainen sai Valtosen kertoman mukaan alkunsa koeputkihedelmöityksen, eli IVF-hoitojen, avulla.

Lue myös:

    Uusimmat