Näillä kotikonsteilla saat talvi-ihon siloiseksi

Aina ei tarvitse lähteä ruokakaappia edemmäs kun tarvitsee toimivan kuorinta-aineen. Kaappaa nämä tuotteet keittiöstä kainaloon kun olet matkalla kylpyhuoneeseen.

Tehokas kuoriva naamio käsille ja jaloille syntyy karheasta suolasta ja oliiviöljystä. Kokeile koko vartalolle. Myös suodatinkahvi toimii. Sekoita kourallinen käytettyjä kahvipuruja kylpyöljyyn tai hunajaan. Kuori ja huuhtele pelkällä lämpimällä vedellä. Iho jää silkinpehmeäksi.

Kädet saat superpehmeiksi öljyllä ja sokerilla. Ota kämmenelle 1 teelusikallinen sokeria ja 1 ruokalusikallinen öljyä. Hiero hyvin. Muista myös kämmenselät ja huuhtele.

Kasvot saat kuorittua hunajalla ja sokerilla. Sekoita yksi ruokalusikallinen hunajaa ja kaksi teelusikallista sokeria. Hiero massa kasvoille ja kaulalle. Vältä silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa hetki esimerkiksi saunassa ja huuhtele. Voit kokeilla myös hiivaa ja maitoa. Sekoita 25 grammaa hiivaa ja reilu ruokalusikallinen lämmintä maitoa. Levitä kasvoille. Kun massa on kuivunut, hiero kevyesti pois ja huuhtele lopuksi kasvot.

Raikkaan ja kuivaa ihoa pehmittävän kasvokuorinnan saat kun sekoitat murskatun omenan juoksevaan hunajaan. Hiero kasvoja sekoituksella ja huuhtele.

Huulet saa kuorittua kiinteällä rakeiselle hunajalla. Voit myös kokeilla pyyhettä ja paksua voidetta. Kastele pyyhkeen kulma lämpimällä vedellä, hiero kosteaan kohtaan paksua voidetta, esimerkiksi tummelia ja hiero huulet pyyhkeellä.

Lue myös:

MTV Lifestyle

Lue myös:

    Uusimmat