Video Ali Jahangirin stand up -keikalta näyttää rajun solvailun hänen ja yleisön jäsenen välillä: "Ei olisi pitänyt hermostua"

Tunnelma kiihtyi Ali Jahangirin stand up -keikalla 0:58
Video näyttää rajun sananvaihdon yleisön jäsenen ja Ali Jahangirin välillä koomikon stand up -keikalla. MTV Uutiset on sumentanut videolla yksityishenkilöiden kasvoja heidän henkilöllisyytensä salaamiseksi.

Sosiaalisessa median eri alustoilla julkaistu video stand up -koomikko Ali Jahangirin lauantain keikalta näyttää tilanteen, jossa koomikko ja yksi yleisön jäsenistä huutavat toisilleen kiihtyneinä. Sunnuntaina Jahangiri on pahoitellut käytöstään somealustoillaan. 

Naantalin kylpylässä lauantai-iltana järjestetyllä Ali Jahangirin stand up -keikalla tunnelma kuumeni, kun erään keikkayleisön jäsenen ja Jahangirin välille syntyi sanaharkka.

Tilanne sai MTV Uutisten saamien tietojen mukaan alkunsa siitä, kun keikkayleisön jäsen hermostui Jahangarin vitsistä. Vitsi liittyi yleiseen maailman tilanteeseen ja sotaan.

MTV Uutisten haltuunsa saamalla videolla näkyy, kuinka Jahangiri ja yleisön naisoletettu jäsen huutavat toisilleen kirosanojen saattelemana. 

Video alkaa siten, että nainen huutaa Jahangirille yleisössä olevan vanhoja ihmisiä. 

Tähän Jahangiri vastaa kysyen: 

– Miten vanhat tähän liittyvät?

– Mitäs luulet? Nainen kysyy huutaen.

– Ai koska ne ovat vanhoja, ne eivät osaa kuunnella? Jahangiri esittää vielä vastakysymyksen. 

Seuraavaksi Jahangiri päivittelee lavalla sitä, että keikalla on 200 vierasta, joista yksi käyttäytyy "tuolla tavalla".

Tämän jälkeen Jahangiri pyytää naista poistumaan paikalta ja pyytää sitten vartijoita avuksi hakemaan naisen pois yleisöstä. 

Myös osa yleisöstä huutaa naista poistumaan paikalta. 

Seuraavaksi Jahangiri alkaa selvästi hermostua ja kiroilla tiheämmällä tahdilla.

Sitten mitä ilmeisimmin naisen seuralainen alkaa kävellä kohti lavaa, nainen perässään. 

– Älä tule lähelle, ihan oikeasti! Älä tule lähelle, Jahangiri huutaa, ja video päättyy.

Jahangiri yritti aluksi ratkaista tilannetta rauhallisesti

Sunnuntaina puoliltapäivin Jahangiri on julkaissut Instagram- ja X-tilillään pahoittelut lauantaisesta tilanteesta. Jahangiri kertoo kyseessä olleen hänen soolokiertueensa keikka, johon ihmiset olivat ostaneet pääsyliput. 

Hän kertoo, että videolla näkyvät henkilöt olivat häiriköineet esitystä koko sen keston ajan ja Jahangiri oli yrittänyt ratkaista tilannetta aluksi rauhallisesti siinä onnistumatta.

Jahangiri jatkaa, että kuvaaminen oli keikalla kiellettyä, ja harmittelee sitä, että yksityishenkilöistä leviää nyt video sosiaalisessa mediassa.

Jahangiri toteaa julkaisussaan, ettei olisi pitänyt hermostua ja antaa tilanteen riistäytyä käsistä. Viimeisen julkaisunsa päätteeksi hän pahoittelee käytöstään ja toivoo osallisten ottavan hänen anteeksipyyntönsä vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat