Naamiomiehiä etsitään murhasta epäiltyinä Ruotsissa – silminnäkijä kertaa surkeasti päättynyttä ryöstöyritystä Aftonbladetille: "Sitten näin miehen, jonka rintamus on yltä päätä veressä"

Ryöstöyritys johti noin 60-vuotiaan miehen kuolemaan Ruotsissa eilen illalla. Aftonbladetin mukaan kolmea naamioitunutta miestä etsitään nyt murhasta epäiltyinä.

Kolme naamioitunutta henkilöä hyökkäsi lauantai-iltana kello kuuden jälkeen hotellin Gislaved-nimisessä ravintolaan.

– Seisoimme jonossa ja yhtäkkiä kaksi naamioitunutta pienikokoista miestä ryntäsi sisään ja he juoksivat suoraan keittiöön, yksi todistajista kuvaa tapahtumia Aftonbladetille.

"Sitten joku huusi: Hän kuolee!"

Hetkeä myöhemmin ravintolan keittiössä alkoi kahakka.

Keittiöstä kantautui taistelun ääniä, kun esimerkiksi posliinisia astioita murskaantui lattialle. Paikalla olleet silminnäkijät kuvailivat tilannetta ”täydeksi kaaokseksi”.

– Sitten joku huusi: Hän kuolee! Sitten näin miehen, jonka rintamus on yltä päätä veressä, sanoo silminnäkijä, joka oli yrittänyt auttaa pahoinpideltyä miestä.

– Oli kuitenkin aivan liian myöhäistä, auttaja jatkaa.

Ryöstö jäi surkeaksi yritykseksi

Kahakasta syntynyt kaaos johti siihen, että ravintolan noin 60-vuotias miesasiakas kuoli tapahtumapaikalla. 

Tämänhetkisten tietojen mukaan miestä lyötiin jollain lyömäaseesta, jota ei ole kuvailtu julkisuuteen sen tarkemmin.

– Se mitä tapahtui, on aivan hullua: joku menetti henkensä turhan takia. He eivät saaneet killinkiäkään otettua mukaansa.

Naamiomiehet edelleen karkuteillä

Naamioituneet miehet onnistuivat pakenemaan paikalta pian pahoinpitelyn jälkeen. Jotkut silminnäkijät yrittivät saada pakenijoita kiinni juoksujalkaa, mutta ryöstäjät pääsivät karkuun polkupyörillä.

Aftonbladetin mukaan miehet ovat edelleen karkuteillä. Tekijät eivät toistaiseksi ole poliisin tiedossa ja heitä epäillään mahdollisesti murhasta.

Lehden mukaan ravintola oli vielä sunnuntaiaamuna suljettu. Tapauksen tutkinta on edelleen kesken.

Lue myös:

    Uusimmat