Naamiomiehet hyökkäsivät ravintolaan Ruotsissa – 60-vuotias mies kuoli

Ruotsin Gislavedissa yksi ihminen on kuollut lauantai-iltana ravintolassa sattuneessa hyökkäyksessä. Poliisin edustajan mukaan kolme naamioitunutta miestä hyökkäsi ravintolaan ja yhteenotossa kuoli noin 60-vuotias mies. Kuollut oli ravintolan asiakas.

– Kolme naamioitunutta henkilöä meni sisään. Siitä seurasi rähinä ja yksi mies loukkaantui niin vakavasti, että hän kuoli, Ruotsin poliisin tiedottaja Monica Bergström kertoi.

Poliisin mukaan miestä lyötiin jonkinlaisella lyömäaseella, mutta ei suostunut tarkentamaan, minkälaisesta aseesta oli kyse.

Poliisin yhden teorian mukaan kyseessä saattoi olla ryöstö, mutta tapauksen selvittämistä jatketaan. Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty.

– Meidän on saatava yhteys kaikkiin, jotka ovat olleet tapahtumapaikalla, jotta saamme hyvän kuvan siitä, mitä on tapahtunut, Bergström kommentoi.

Poliisin tekninen tutkinta tapahtumapaikalla on kesken.

Poliisi sai hälytyksen tapauksesta lauantaina iltakuuden jälkeen. Aftonbladetin mukaan kyseessä oli hotellin ravintola. Gislaved sijaitsee Etelä-Ruotsissa lähellä Jönköpingiä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja