Video ei herkille: Mies koki tulleensa huijatuksi helsinkiläisravintolassa: Hyökkäsi ruuvimeisselin kanssa tuntemattomien kimppuun

1:36
Video ei herkille! Näin tapahtumat Malminkartanossa etenivät.

Elokuinen ravintolailta Helsingin Malminkartanossa sai hirvittävän käänteen, kun mies alkoi pahoinpidellä kahta itselleen tuntematonta miestä silmittömästi ruuvimeisselillä. Videolla näkyy, miten tapahtumat etenivät. Video ei herkimmille.

Tapahtumat alkoivat, kun kolme puolituttua miestä pelasi rauhassa biljardia Malminkartanossa sijaitsevassa ravintolassa viime elokuussa.

Yhtäkkiä muille entuudestaan tuntematon 36-vuotias mies hyökkäsi yhden miehen kimppuun ja alkoi hakata häntä raivokkaasti ruuvimeisselillä pään ja kaulan alueelle.

Kun kyseinen uhri pääsi pakenemaan tilanteesta, niin tekijä kohdisti raivonsa seuraavaan mieheen.

Videolta näkyy, kuinka tekijä heitti pöydässä istuvaa miestä ensin biljardipallolla ja hyökkäsi sen jälkeen hänen kimppuunsa ruuvimeisselin kanssa.

– Mielestäni raivo ei tunnu laantuvat, vaan pikemminkin yltyy, kun se repii vielä paitansakin pois päältä, Jarkko Sipilä kertoo Rikospaikassa.

Tekijää syytettiin tapon yrityksestä, mutta hän sai neljän vuoden ja yhden kuukauden mittaisen vankilatuomion törkeästä pahoinpitelystä ja muista rikoksista. Mies oli tekohetkellä päihtynyt.

Motiivi ihmetyttää

Rikospaikassa Sipilä ja Pekka Lehtinen ihmettelevät erityisesti teon motiivia. Hyökkääjä on kertonut, että hän koki tulleensa huijatuksi.

– Hyökkääjä oli siinä käsityksessä, että yksi näistä biljardin pelaajista on mykkä, niin kuin hän oikeasti olikin. Mutta sitten kun hyökkääjä katsoi, kun miehet pelasivat biljardia, niin hänen mielestään näytti siltä, että he keskustelivat ja kommunikoivat. Hänelle tuli kusetettu olo ja siitä syntyi sitten tämä raivo, joka johti tähän silmittömään väkivaltaan, Sipilä kertoo.

Katso koko Rikospaikan juttu alta.

5:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja