Mainos

Myy ex-vaimonsa kihlasormusta – katkera mies varoittaa: Sormusta käyttänyt "itse Saatana"

Walesilaismies myy ex-vaimonsa kihlasormusta hulvattoman katkeralla ilmoituksella.

Kun walesilainen Craig Holden, 28, erosi vaimostaan kymmenen yhteisen vuoden jälkeen, hän päätti hankkiutua eroon vaimonsa hänelle palauttamasta kihlasormuksesta.

Koska mies ei kuitenkaan ollut vielä päässyt eroon katkeruudesta entistä vaimoaan kohtaan, tuli myynti-ilmoituksestakin sen mukainen.

Gumtree-sivustolle lisätty ilmoitus on lähtenyt leviämään netissä sen värikkään kielenkäytön ansiosta.

"Saatanan itsensä käyttämä kihlasormus"

sormus

Kuvan lähde: Gumtree

Alla teksti vapaasti suomennettuna:

"Yksinkertaisena, hiljaisena, hillittynä ja anteliaana herrasmiehenä aloin kosiskella nuorta naista (josta tulisi sitten Saatana noituuden tai voodoon kautta – kuka tiesi?), jota sitten valitettavasti kosin seurusteltuamme kolme vuotta. Kaikki oli hyvin, olimme nuoria, kaikki oli hyvin, sitten se alkoi, raivo, se kiehui, hänen silmänsä lasittuivat ja hänen päänsä pyöri 360 astetta päivittäin ja hän syöksi myrkyllisiä loukkauksia kohti kivistävää sydäntäni.

Minä, ahdistuksesta kärsivänä ajattelin, että minä olin se ongelma, voi ei. Oikea ongelma oli Kaivopiru, piru, joka asui, no, kaivojen syvyydessä... itsestään selvää.

Pikakelataan kymmenen vuoden kohdalle, eräänä päivänä Saatana heräsi unestaan ja sanoi näin pähkinänkuoressa: "Kuunteles, mitätön kuolevainen... Minä *SAATANA* (en voi käyttää hänen oikeaa nimeään lainmukaisista syistä) en pidä sinusta", joten juuri kun olin vapauttamassa totuuden ryöpyn tuon ilkeän pedon päälle, Jeesus ilmestyi minulle ja sanoi: "Kuunteles, lapsi, sinun täytyy lähteä, sinun täytyy mennä eteenpäin ja tulla yhdeksi sinun sisäisen itsesi kanssa. Tule onnelliseksi, kuolin syntiesi vuoksi, joten mene syntimään, veli!" Joten pakkasin laukkuni ja lähdin.

Loppu – ja olen nyt onnellinen.

Vain vakaville tarjouksille, sormus on kokoa lihava ja se on 1/4 karaattia, kultaa ja myyn sen sormuksena, en kultana.

Vastuuvapautuslauseke: Vaikka itse Saatana on käyttänyt sitä, siinä ei ole mitään maagisia voimia tai mustaa magiaa. En voi taata, että se on 100-prosenttisen turvallinen käyttää uskovaisille."

Holden maksoi itse sormuksesta tuhat puntaa, mutta myy sitä rutkasti halvemmalla, 150 punnalla, ymmärrettyään, että sen onneton historia voi karkottaa ostajia.

– Varoituksena mahdolliselle ostajalle ajattelin antaa taustatarinan, sillä käytetyn kihlasormuksen ostaminen voi merkitä huonoa onnea monelle. Se on vähän sama kuin ostaisi vainotun nuken, Holden kertoi The Sunille.

Lähteet: The Sun, Someecards

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.