F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottakselle taipuneelta Lewis Hamiltonilta karu arvio tulevasta kisasta – "Toivottavasti olen väärässä"

5:14
Videolla aika-ajon kärkikolmikon kommentit.

Mercedes-tähti Lewis Hamiltonin odotukset eivät ole korkealla huomista kisaa ajatellen.

Hamilton taipui Valtteri Bottakselle Imolan GP:n aika-ajoissa 0,097 sekunnilla. Ensimmäisten vetojen jälkeen Hamilton oli vielä johdossa, mutta toinen kierros ei ollut Hamiltonin mielestä tarpeeksi hyvä.

– Valtteri teki hyvää työtä. Se oli aika huono kierros minulta, mutta et voi aina saada täydellistä (kierrosta). Tämä rata on uskomaton, Hamilton summaa aika-ajojaan.

Vaikka Hamilton pitää Imolan perinteikästä rataa upeana ajettavana, ei brittitähti kuitenkaan usko, että radalla nähtäisiin sunnuntaina ikimuistoista kilpailua.

– On valitettavaa, että radalla on kaunista ajaa, mutta olen aika varma, että näette huomenna tylsän kilpailun. Olen todella yllättynyt, jos huomenna on upea kilpailu. Toivottavasti olen väärässä.

Hamilton uskoo, että kisan ratkaisu nähdään pitkälti lähdön aikana, koska radan ohituspaikat ovat todella vähissä. Tämän lisäksi radalla on myös vaikea seurata edellä ajavia kuljettajia.

– Pitkällä suoralla voi ohittaa, mutta rata on aika kapea. Ykkösmutkan jälkeen muodostuu juna. Missään muualla ei ole ainuttakaan paikkaa ohittaa. Siitä tulee siis haaste takana oleville kuljettajille. Toivottavasti DRS antaa edes joitain ohitusmahdollisuuksia ykkösmutkaan, Hamilton päivittelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja