Charlenen vaikea tie äidiksi – haaveili lapsesta pitkään

Charlenen pitkä odotus päättyi tänään, kun hänestä tuli kaksosten äiti.

Monacon hovi on vahvistanut, että ruhtinaspari Albert ja Charlene ovat saaneet kaksoset, jotka saivat nimikseen Gabriella ja Jacques. Lapset syntyivät noin kuudelta Suomen aikaa.

Ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene ilmoittivat viime toukokuussa, että heille oli tulossa lapsi. Tieto kaksosista vahvistetiin elokuussa.

Vuonna 2011 Albertin kanssa naimisiin mennyt Charlene on odottanut äidiksi tuloa pitkään. Entinen olympiauimari vihjasi vauvakuumeestaan jo ennen häitä, vuonna 2010.

– Odotan todella lapsen saamista, se tuntuu hyvältä. Toivottavasti olen kykenevä siihen, hän sanoi tuolloin France 2 -kanavan haastattelussa.

Keväällä 2013 Charlene myönsi eteläafrikkalaisen Sunday World -lehden haastattelussa olevansa valmis äidiksi.

– Nyt olen asettunut aloilleni ja uskon, että lasten aika on tulossa. En kuitenkaan aseta paineita itselleni. Se tapahtuu, jos on tapahtuakseen, hän sanoi.

Alberin ja Charlenen liittoa ovat varjostaneet monet skandaalit. Juuri häiden alla vuonna 2011 uutisoitiin Albertin uudesta lehtolapsesta, ja ruhtinas joutuikin menemään isyystesteihin suoraa häämatkalta. Samaan aikaan Charlenen huhuttiin yrittäneen karata Monacosta ennen häitään.

Albertilla on kaksi aviotonta lasta, 22-vuotias tytär Jazmin Grace Grimaldi ja 10-vuotias poika Alexandre Costa, joiden isyyden hän on tunnustanut.

Charlenen puolestaan on kerrottu olleen jopa masentunut lapsettomuudestaan. Kaikkein hurjimpien huhujen mukaan Charlene saisi ottaa eron Albertista nyt, kun hän on synnyttänyt Monacoon perillisen.

Lue myös:

    Uusimmat