Lehtiväite: Ruhtinatar Charlene masentui lapsettomuudesta

Monacon ruhtinaskunnan ykkösnainen ei ole vielä onnistunut tulemaan raskaaksi, vaikka häistä tulee heinäkuussa jo vuosi.

EteläafrikkalaisenCharlenen ja playboyna tunnetun Albertin häitä tanssittiin heinäkuussa ei-niin-onnellisten tähtien alla. Ennen häitä julkisuuteen levisi huhuja, joiden mukaan Charlene yritti paeta kultaisesta häkistään vain muutamia päiviä ennen h-hetkeä.

Pakoyrityksen taustalla olisi ollut tieto Albertin lehtolapsista, joita miehellä on useampi eri naisten kanssa. Viimeinen pisara Charlenelle olisi ollut tieto kolmannesta lehtolapsesta, joka ei ollut vielä siinä vaiheessa syntynyt.

Ranskalaislehti Voicin mukaan Charlene teki Albertin kanssa sopimuksen ennen häitä, jotta kaunis morsian ei olisi karannut häistä ja tehnyt Albertista naurunalaista koko maailman edessä.

Salaisen sopimuksen mukaan Charlene saa lähteä pois liitosta sen jälkeen, kun hän on tuottanut ruhtinaskunnalle virallisen perijän. Vaikka Albertilla on jo useampi lehtolapsi, ei nämä rakkaudenhedelmät kuitenkaan voi periä isänsä valtaistuinta. Ruhtinaskunnan uudeksi hallitsijaksi voi syntyä vain avioliiton kautta, joten Charlenen on nyt synnytettävä Monacolle perillinen.

Raskaus ei ole kuitenkaan alkanut odotusten mukaisesti ja lehden tietojen mukaan Charlene alkaa olla tilanteeseen jo väsynyt. Lehden mukaan Monacon ruhtinattaren hedelmöittymisongelmista ei saa puhua hovissa ollenkaan, vaan aihe on kiellettyjen puheenaiheiden listalla.

– Charlene saattaa hymyillä virallisissa tilaisuuksissa, mutta sisällä hän on stressaantunut ja turhautunut. Aihe painaa enemmän ja enemmän hänen hartioitaan, hovin lähde kertoo lehdelle.

Charlene alkaa olla ikänsä puolesta jo siinä pisteessä, että raskauden alkaminen ei ole enää niin itsestään selvyys kuin nuoremmilla kanssasisarilla. Charlene täytti tammikuussa 34 vuotta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat