Mysteeriautosta epäilty niin opiskelijoita kuin avaruusolioitakin: "En ole koskaan nähnyt mitään tällaista"

0:45

Torontolaisia on kummastuttanut poroksi palanut Honda Civic, joka roikkui vaijerien varassa ylikulkusillan alla. Toistaiseksi ei tiedetä, kuka on tempun takana, ja asiaa onkin spekuloitu sosiaalisessa mediassa. Syyllisiksi on epäilty niin avaruusolioita kuin opiskelijoitakin.

Pääkuvan video

Kuka viritti auton roikkumaan sillalta?

Torontossa on hämmennytty palaneesta autosta, joka roikkui vaarallisesti sähkökaapelien varassa Millwoodin ylikulkusillan alla, kertoo muun muassa The Guardian.

Paikalle hälytetyt viranomaiset totesivat, että mysteeriauto ei aiheuttanut vaaraa liikenteelle, koska se leijui ruohikon yläpuolella.

Se, miksi auto oli päätynyt noin outoon paikkaan, jäi arvoitukseksi. Ontoksi koverrettu Honda Civic näytti siltä, kuin siitä olisi yritetty repiä pois kaikki tuntomerkit. Kateissa oli niin rekisterikilpi kuin ikkunoitakin.

Aluksi poliisi sanoi, että auto oli elokuvan lavaste. Kaupungissa ei kuitenkaan ollut meneillään mitään kuvauksia, joten lausunto peruttiin.

Tuntien päästä siitä, kun auto huomattiin, Toronton palokunta sai laskettua auton turvallisesti maahan. Nyt poliisi tutkii sitä, miten auto oikein päätyi roikkumaan kaapelien varaan.

Paikalliset ymmällään

Tapaus kiinnosti ihmisiä ja autosta otettiin paljon kuvia.

– En ole koskaan nähnyt mitään tällaista, pyöräilijä kommentoi CTV News -medialle. – Tämä on hilpeää!

Myös Toronton pormestari John Tory kommentoi mystisen kulkupelin tapausta.

– Näin pari kuvaa ja ihmettelin, miten auto on voinut päätyä tuonne, hän kertoi The Guardianille.

Somessa spekuloidaan

Sosiaalisessa mediassa ihmiset ovat olleet yhtä ihmeissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kumpi on oudompaa: Se että auto roikkuu vaijereista sillan alla vai se, että kenellekään ei ole aavistustakaan siitä, miten se on sinne päätynyt, mietti nimimerkki conskinopoulos Twitterissä.

Auto herätti runsaasti spekulointia erilaisista teorioista. Toiset ehdottivat syypäiksi avaruusolioita, toiset pilailevia opiskelijoita. Muun muassa ABC News -uutistoimisto veikkasi tapausta jäynäksi.

CTV News kuitenkin kertoo, että sekä Toronton että Ryersonin yliopistojen opiskelijat kielsivät osallisuutensa asiaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja