Mainos

Hae mukaan Levyraati-ohjelmaan

Haku mukaan Levyraati-ohjelmaan on alkanut.

Legendaarinen Levyraati tekee paluun ja panee joka viikko järjestykseen tunnin verran tuoretta musiikkia. Levyraatilaiset kuuntelevat uudet kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen.

Lopuksi julistetaan voittaja eli viikon paras kappale.

Levyraatiin haetaan vakioraatilaisten lisäksi vaihtuvia raatilaisia, joilla on persoonaa, mielipiteitä ja intohimoa musiikkia kohtaan. Onko sinulla mielestäsi erinomainen musiikkimaku? Tartutko aina biisien sanoihin? Onko korvamato lemmikkisi, vipattaako tanssijalka, nouseeko hevisormet helposti ilmaan, veivaatko ilmakitaraa olohuoneen stagella? Onko iho usein kananlihalla, valuuko korvista hunajaa tai verta, meneekö helposti tunteisiin?

Voit myös ilmiantaa tuntomerkkeihin sopivan ystävän, työkaverin, perheenjäsenen tai jonkun muun oman elämänsä Klasu Järvisen tai Pirkko Liinamaan.

Vapaita paikkoja on kahdeksan, jotka täytetään hakemusten ja haastattelun perusteella. Ohjelma kuvataan Helsingissä tammi- helmikuussa 2024. Haastatteluun valittuihin ollaan yhteydessä viimeistään tammikuun 2024 aikana.

Lisätiedot ja kysymykset: maria.vanninen@mtv.fi

Haku on auki 30.12. saakka.

Lue myös:

    Uusimmat