Musiikkia tarjolla alehinnoin

Levy-yhtiöiden ja alan kauppiaiden järjestämä valtakunnallinen levyale alkaa huomenna. Alennetuja levyjä on tarjolla satoja, mutta tarjonta vaihtelee myymäläkohtaisesti.

Levyalen valikoima kattaa koti- ja ulkomaista rockia ja poppia sekä iskelmää, jazzia ja klassista musiikkia. Kampanjassa on mukana alan erikoisliikkeitä, tavarataloja ja ketjumyymälöitä.

- Tämä kampanja on jo neljäs lajiaan. Ensimmäiseen levyaleen vuonna 2007 osallistui 220 kauppiasta. Nyt alkavassa alessa on mukana lähes 450 myyntipistettä. Levyale piristää huomattavasti äänitealan alkuvuoden myyntiä, sanoo Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

Valtakunnallinen levyale jatkuu helmikuun puoliväliin saakka. Kampanjatuotteisiin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.levyale.fi.

- Nyt alkavan kampanjan uutuutena on bonusalbumi, jonka saa lahjaksi 20 euron ostoksesta. Bonusalbumi on kokoomalevy ja se on tuotettu tätä kampanjaa varten, Kyyrä sanoo.

Suomalainen suosii suomalaista

ÄKT:n toiminnanjohtaja Lauri Rechardt on tyytyväinen, että Suomessa kuunnellaan ja kulutetaan yhä nimenomaan suomalaista musiikkia.

- ÄKT:n jäsenten tuotteiden eli kotimaisten äänitetuottajien osuus Suomen musiikkimarkkinoista on yli 60 prosenttia. Tämä luku on eurooppalaisittainkin poikkeuksellisen suuri, Rechardt sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat