Mainos

Musiikkia tarjolla alehinnoin

Levy-yhtiöiden ja alan kauppiaiden järjestämä valtakunnallinen levyale alkaa huomenna. Alennetuja levyjä on tarjolla satoja, mutta tarjonta vaihtelee myymäläkohtaisesti.

Levyalen valikoima kattaa koti- ja ulkomaista rockia ja poppia sekä iskelmää, jazzia ja klassista musiikkia. Kampanjassa on mukana alan erikoisliikkeitä, tavarataloja ja ketjumyymälöitä.

- Tämä kampanja on jo neljäs lajiaan. Ensimmäiseen levyaleen vuonna 2007 osallistui 220 kauppiasta. Nyt alkavassa alessa on mukana lähes 450 myyntipistettä. Levyale piristää huomattavasti äänitealan alkuvuoden myyntiä, sanoo Suomen Ääni- ja kuvatallennetuottajat ÄKT ry:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrä.

Valtakunnallinen levyale jatkuu helmikuun puoliväliin saakka. Kampanjatuotteisiin voi käydä tutustumassa osoitteessa www.levyale.fi.

- Nyt alkavan kampanjan uutuutena on bonusalbumi, jonka saa lahjaksi 20 euron ostoksesta. Bonusalbumi on kokoomalevy ja se on tuotettu tätä kampanjaa varten, Kyyrä sanoo.

Suomalainen suosii suomalaista

ÄKT:n toiminnanjohtaja Lauri Rechardt on tyytyväinen, että Suomessa kuunnellaan ja kulutetaan yhä nimenomaan suomalaista musiikkia.

- ÄKT:n jäsenten tuotteiden eli kotimaisten äänitetuottajien osuus Suomen musiikkimarkkinoista on yli 60 prosenttia. Tämä luku on eurooppalaisittainkin poikkeuksellisen suuri, Rechardt sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.