Murskavoitto sai Barcelona-luotsin myhäilemään, antaa sympatiaa kollegalleen – ”Irtisanomiset ovat epäreiluja”

Barcelona murjoi Real Madridin sunnuntaisessa El Clásicossa peräti 5-1. Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde oli ottelun jälkeen syystäkin erittäin tyytyväinen.

Barcelona otti ottelun komennon jo heti alusta lähtien itselleen. Barcelona oli hallitsevampi osapuoli toisen puoliajan alkua lukuun ottamatta.

– Pelasimme hyvän ottelun. Ensimmäinen puoliaika oli meidän hallussamme. He muuttivat peliään toiselle puoliajalle, mutta selvisimme siitä. Lopulta käytimme heidän ottamansa riskit hyväksemme, Valverde summaa Marcan mukaan.

Voittonsa myötä Barcelona nousi La Ligan piikkipaikalle. Suvereeni voitto pahimmasta kilpakumppanista sai Valverden tunteelliseksi.

– Tämä näyttää meidän arvomme. El Clasicon voittaminen tähän tyyliin on tunteikasta, mutta meidän on pidettävä jalkamme maassa, Valverde painottaa.

Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui on joutunut Espanjassa kovien potkuhuhujen kohteeksi, sillä madridilaisseuran otteet kentällä eivät ole viime aikoina olleet lähellekään hyviä. Kovassa tilanteessa oleva Lopetegui saa Valverdelta sympatiaa.

– Tiedän hyvin, millaista on olla tuollaisessa tilanteessa. Kun asiat menevät huonosti, se vaikuttaa valmentajaan. Se, mitä hänelle on tapahtumassa, voisi tapahtua myös minulle kolmen viikon sisällä. Toivon Julenille vain parasta. Minusta kaikki irtisanomiset ovat epäreiluja, Valverde sanoo.

 


Lue myös:

    Uusimmat