Barcelonan tyly kylvetys sai Real Madridin leirin hiljaiseksi – "Emme voi syyttää valmentajaa"

Real Madridin heikot peliesitykset jatkuivat sunnuntaina, kun se hävisi Barcelonalle El Clásicossa peräti 1-5.

Barcelona oli miltei läpi ottelun hallitsevampi osapuoli ja Real Madrid oli suurissa vaikeuksissa. Real Madrid ei onnistunut luomaan vaarallisia maalipaikkoja toisen puoliajan alkuhetkiä lukuun ottamatta. Vaikeudet ovat seuranneet Madridin suurseuraa jo useamman ottelun ajan.

– Tämä ottelu kuvasti meidän tähänastista kautta. Emme pelaa hyvin, joten tulokset ovat sen mukaisia, Real Madridin keskikentän raataja Casemiro sanoo BeIN Sportsin haastattelussa.

Täksi kaudeksi päävalmentajan saappaisiin Real Madridissa astunut Julen Lopetegui on pyörinyt jo tovin potkuhuhujen keskellä, eikä sunnuntainen murskatappio varmastikaan paranna espanjalaisluotsin asemaa seurassa. Casemiron mukaan vika ei kuitenkaan löydy valmentajasta.

– Emme voi syyttää valmentajaa, sillä me pelaajat siellä kentällä pelaamme. Me pelaajat olemme syyllisiä, Casemiro painottaa.

– Meidän täytyy juosta enemmän ja taistella enemmän. Meidän täytyy olla rauhallisia ja kärsivällisiä. Tiedämme, että emme pelaa hyvin, mutta haluamme aina parantaa.



Lue myös:

    Uusimmat