Fanit vaativat Valverden potkuja – ”Hän on liian yksinkertainen Barcaan”

Sarjan piikkipaikalta viikonlopun ottelukierrokselle lähtenyt FC Barcelona jäi tasapeliin Valenciaa vastaan 1-1-lukemin. Barcelona on jäänyt voitoitta viimeisessä neljässä La Ligassa ottelussa ja se on nostattanut kysymyksiä Ernesto Valverden asemasta katalonialaisten päävalmentajana.

Ylälaidan videolla Valencian 1-0-osuma.

MAINOS

La Liga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Sunnuntai-illan ottelussa maalitehtailun aloitti Valencia. Jo ottelun toisella peliminuutilla Ezequiel Garay pääsi ohjaamaan pallon verkon perukoille kulmapotkun jälkitilanteesta. Barcelonan tähtihyökkääjä Lionel Messi tasoitti pelin ottelun 23. peliminuutilla. Barcelonan päävalmentaja Valverde oli ymmärrettävästi pettynyt tasapeliin.

– Tällä kaudella tuntuu, että meidän täytyy aina yrittää nousta tappioasemasta, mutta tiedämme, että se tulee muuttumaan, Valverde kommentoi ottelun jälkeen.

Barcelona on pelannut La Ligassa mollivoittoisesti, kun se on menettänyt pisteitä Valencian lisäksi Athletic Bilbaolle, Leganesille ja Gironalle. Valverde antoi tunnustusta Valencian hyvälle puolustuspelaamiselle.

– Aina, kun voitto on mielessä ja pelaat tasapelin niin tuntuu, että olet menettänyt kaksi pistettä. Pitää huomioida, että Valencia puolusti todella hyvin, Valverde jatkoi.

Valencian päävalmentaja Marcelino uskoo, että heidän olisi pitänyt voittaa ottelu.

– Piste maistuu todella vähäiseltä minulle. Maalia lukuunottamatta, en muista edes heidän toista maalipaikkaa. Olimme todella vaarallisia ottelun alussa ja loogisesti meidän olisi pitänyt olla 2-0-johdossa, Marcelino valittelee ottelun jälkeen.

Missä vaihdot?

Kärsimättömimmät Barcelona-fanit toivovat jopa Valverden erottamista. Espanjalaisluotsin vaihtojen käyttö on aiheuttanut närkästystä seuran kannattajissa. Valenciaa vastaan Valverde vaihtoi Ousmane Dembelen ja Rafinhan ottelun 84. ja 88. minuuteilla.

– Jos tiedät, että tarvitset heitä, minkä takia et vaihda heitä aikaisemmin? Kaipaisin selitystä, olen todella hämmentynyt, eräs kannattaja ihmettelee.

Myös Valverden pelityylin sopiminen Barcaan on saanut fanit mietteliääksi.

– Barcelona voi iloisena ilmoittaa heidän siirtymisensä ”sexy footballista” komedia futikseen Valverden alaisuudessa.

– Valverde on liian yksinkertainen Barcaan, toinen kannattaja sanoo pettyneenä.

Barcelonan kausi jatkuu maaottelutauon jälkeen La Ligaa johtavaa Sevillaa vastaan 20. lokakuuta.

Kaikki La Ligan ottelut nähtävissä C Moren TV-kanavilla ja C Moren suoratoistopalvelussa.


Lue myös:

    Uusimmat