Real Madrid -luotsi myrskyn silmässä murskatappion jälkeen – "En ole tyhmä"

Real Madridin päävalmentaja Julen Lopetegui elätteli toiveita paremmasta 1-5-tappioon päättyneen El Clasicon lehdistötilaisuudessa.

Barcelona oli sunnuntaina murskaava isäntä ja murjoi Real Madridin tähtisikermän 5-1-lukemin. Tappio oli jatkoa Realin surkealle alkukaudelle. Los Blancos on jäänyt nyt viidessä viime La Liga -ottelussaan ilman voittoa.

– Tämä on paha isku, mutta olen tarpeeksi vahva toteamaan, että kurssin voi vielä kääntää. Kautta on vielä paljon jäljellä ja minulla on paljon uskoa näihin pelaajiin, Lopetegui sanoo Goalin mukaan.

Huonot peliesitykset ovat saaneet myös Lopeteguin aseman uhanalaiseksi. Espanjalaisluotsi on pyörinyt jo tovin potkuhuhujen kohteena. Lopetegui uskoo kuitenkin Real Madridin nousevan vaikeuksista voittoon kauden päätteeksi.

– Tiedämme kaikki, miten jalkapallomaailma toimii, ja lopullinen vastuu on aina valmentajalla. En ole tyhmä. Mutta täällä me voitamme yhdessä ja häviämme yhdessä. Kausi on vielä alkutekijöissään, ja uskon vieläkin, että Madrid juhlii tänä vuonna, Lopetegui toteaa.



Lue myös:

    Uusimmat