Hattutemppusankari Luis Suarez El Clásicon suuri tähti – Real Madrid jäi täysin Barcelonan jalkoihin

Barcelona kukisti Real Madridin sunnuntaisessa El Clásicossa lukemin 5-1. Barcelonan sankariksi nousi Luis Suarez, joka laukoi hattutempun Realin verkkoon.

Suarez laukoi illan ensimmäisen osumansa rangaistuspotkusta, kun Realin Raphael Varane rikkoi urugualaishyökkääjää pilkun arvoisesti avausjaksolla. Suarez sijoitti pallon varmasti vasempaan alakulmaan.

Suarezin toinen osuma syntyi komeasti. Sergi Roberto tarjoili tarkan keskityksen suoraan Suarezille, joka pukkasi hienosti lukemiksi jo 3-1 toisella puoliajalla.

Suarez viimeisteli hattutemppunsa tyylillä, kun hän käytti Sergio Ramosin kömmähdyksen hyödykseen. Suarez nosti pallon näyttävästi verkkoon yli vastaan tulleen Thibaut Courtoisin.

Vierasjoukkue Real Madrid oli ensimmäisellä puoliajalla suurissa vaikeuksissa. Philippe Coutinho latoi ottelun avausosuman jo 11. peliminuutilla. Barcelona oli ensimmäisellä puoliajalla selvästi hallitsevampi osapuoli ja tauolle mentiinkin Barcelonan 2-0-johtoasemassa.

Toiselle puoliajalle Real Madrid saapui kuitenkin vahvasti. Marcelo toi nopealla osumallaan pientä toivoa vierailijoille, mutta Suarezin kaksi maalia päättivät vierailijoiden lupaavan kirin lopullisesti. Arturo Vidal naulasi vielä loppulukemiksi 5-1.