Muodin huipulle -katsojat tyrmäävät tuomariston päätöksen: Väärä putosi!

Muodin huipulle -sivustolla kysyttiin, tekivätkö tuomarit oikean päätöksen ensimmäisessä jaksossa pudottaessaan ekologisesta muodista kiinnostuneen Paula Kasurisen. Enemmistö katsojista tyrmäsi tuomareiden päätöksen.

Muodin huipulle -sivuston äänestyksessä kysyttiin, tekivätkö tuomarit oikean päätöksen pudottaessaan ensimmäisenä kisasta Paulan. Pudotusuhkaan Paulan kanssa joutui show-vaatteita rakastava Wille.

Lähes 40 prosentin enemmistö oli kuitenkin sitä mieltä, että kisan heikoin kilpailija ei löytynyt laisinkaan pudotusuhan alla olleesta kaksikosta.

Caterinan asu ei istunut mallille ja näytti huonosti valmistetulta, kuin hetkessä kasaan sutaistu rytky. Mekossa oli huonot mittasuhteet ja huolittelematon ulkoasu. Todella ala-arvoinen suoritus verrattuna esimerkiksi pudonneen Paulan ihan siistiin työhön, totesi nimimerkki myy.

Myöskään Retan valkoinen hapsumekko ei vakuuttanut.

– Käsittämätöntä että tuomarit hyväksyivät ehdottomasti ala-arvoisen esityksen, vappuhuiskan näköisen retaleen. Hävettää yleisesti asujen huono viimeistely. Sellaista käden jälkeä ei pitäisi koskaan hyväksyä, perustelee critique.

Vain 30,5 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että Paulan kuuluikin lähteä, 30,6 prosenttia taas olisi lähettänyt kotimatkalle pudotusuhassa olleen Willen.

Nimimerkki Kansalainen oli sitä mieltä, että Willen olisi pitänyt pudota.

– Ne rintojen yläpuolella olleet tötteröt järkyttivät, hän kauhistelee.

Äänestäjien joukosta löytyi myös niitä, joiden mielestä tuomaristo teki oikean päätöksen pudottaessaan Paulan.

– Yksiselitteisesti kömpelö tekele. Kankaan piti toimia tietenkin suunnitellun asun lähtökohtana ja toteutuksessa olisi pitänyt näkyä tyylitaju ja persoonallisuus. Näin ei ollut, kommentoi nimimerkki Helppo valinta.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Pikauusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20. Muista osallistua uuteen äänestykseen heti toisen jakson jälkeen!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja