Muodin huipulle -juontaja Miisa Grekov palasi kahden kuukauden sairauslomalta – näin hän voi nyt

Sami Sykkö, Miisa Grekov ja muotisuunnittelijat paljastavat, mitä eivät koskaan pukisi päälleen 3:05
Katso myös: Sami Sykkö, Miisa Grekov ja Muodin huipulle -suunnittelijat paljastavat, mitä eivät koskaan pukisi päälleen

Miisa Grekov palasi pitkältä sairauslomalta.

Muodin huipulle -ohjelman juontaja sekä somevaikuttaja Miisa Grekov palasi kahden kuukauden sairauslomalta takaisin sosiaalisen median pariin. Hän kertoi helmikuun puolivälin paikkeilla Instagramissa jäävänsä sairauslomalle kroonistuneen migreenin vuoksi.

Grekov julkaisi maanantaina Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kameralle vaaleanpunainen villapaita yllään. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu tunteikas teksti.

– Olen herkkä kuin yöpakkasessa värjöttelevät vanamon nuput. Silti sielultani sitkeä. Ajatuksiltani aivan liian ankara. Kehoni kuulee vaimeimmatkin kuiskaukset. Mieleeni hiipivät kivut ja kummitukset. Haaveissani kellun vaaleanpunaisessa vedessä, joka kannattelee joka solua.

– Näillä ajatuksilla palaan kahden kuukauden saikulta pienin askelin takaisin someen. Teitä on ollut ikävä, Grekov kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Postauksen kommenttikenttä on täyttynyt kauniista viesteistä.

– Ihanaa, että oot takas, toivottavasti tauko teki hyvää ja voit jo hieman paremmin.

– Meilläkin on ollut sua ikävä. Tervetuloa takaisin! Pienin askelin.

– Sun postauksia ja päivityksiä on todellakin ollut ikävä. Upea kuva ja koskettava teksti. Lempein pienin askelin takaisin.

Grekov kertoi helmikuisessa somepostauksessaan kroonistuneen migreenin tehneen hänen arjestaan niin kärvistelyä, että hänen oli jäätävä hetkeksi tauolle töistä ja sosiaalisesta mediasta. Hän lupasi aktivoitua sosiaalisessa mediassa sitten, kun hän voi paremmin.

– Toivottavasti uusi biologinen migreenilääke alkaisi tehoamaan hyvin, hän kirjoitti.

Nyt Grekov kertoo Instagramin Tarinat-osiossa, että hänen krooninen migreeninsä on saatu hallintaan biologisella lääkkeellä ja uusilla elämäntavoilla. 

– En oo päässyt migreenistä kokonaan eroon, mutta kohtausten määrä on vähentynyt merkittävästi ja voin paljon paremmin, hän kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Lue myös:

    Uusimmat