Muodin huipulle: Jättääkö Linda muotialan, jos Reta voittaa?

Muodin huipulle -jaksossa Reta totesi haastattelussa Lindan sanoneen, että jos Reta voittaa koko kilpailun, Linda aikoo vaihtaa alaa. Mitä Linda heitollaan tarkoitti?

Muodin huipulle -Reta herättää kanssasuunnittelijoissa edelleen ristiriitaisia tunteita. Retan sanojen mukaan Linda oli jopa todennut vaihtavansa alaa, jos Reta voittaa Muodin huipulle -kilpailun.

– Sanoin kyllä niin, mutta se oli tarkoitettu vitsiksi. Mun mielipiteeni on se, että Reta pystyy luomaan asuja, mutta kyllä niissä pitäisi olla omaa ajatusta taustalla. Pitäisi osata myös teoriaa, eikä tehdä samaa viikosta toiseen, Linda perustelee.

– Monia taitavia suunnittelijoita on tippunut ennen Retaa. Hänellä on omat vahvuutensa, mutta teknisessä osaamisessa on puutosta, hän jatkaa.

Tuomaksen pudotus oli Lindan mielestä tuomareilta väärä päätös.

– Tuomaksella on pitkä tietämys muotihistoriasta ja se näkyy hänen töissään. Suunnittelija, jolla on teoriapohjaa, pystyy ottamaan vanhoja jo luotuja juttuja ja muuttamaan niitä ja tekemään omannäköisiä asuja. Reta ei mielestäni pysty vielä tähän, hän toteaa.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja