Mainos

Munillakävelijä hämmästytti – katso video

Kiinassa päästiin todistamaan melko erikoista ennätystemppua Zheijangin provinsissa sijaitsevassa kylässä. 70-vuotias Lu Yanxin nimittäin näytti kylän torilla, kuinka onnistuu käveleminen kananmunien päällä.

Mies oli ostanut apurinsa kanssa kaksi korillista tuoreita munia. Mies asetteli ennen temppuaan 108 munaa huolellisesti koloihin muovitetun laudan päälle.

Hän teki ennen temppua lämmittelykierroksen testatakseen, miltä kananmunat tuntuvat jalkojen alla. Hän vaihdatti kaikki ne munat, jotka eivät olleet sopivia.

Ennätystempussaan mies käveli ensin munaradan läpi kumipohjaisilla kengillä. Temppua vaikeuttaakseen mies vaihtoi myöhemmin nahkakenkiin.

Hän käveli nahkakengissä 108 munan päältä neljässä minuutissa. Yksikään munista ei rikkoutunut tempussa.

Myöhemmin hän taituroi munien päällä vielä niin, että pyöritti kädessään samalla punaista liinaa ja piti kulhoa kiinni vatsassaan hengitystään säätelemällä.

Lu kertoo harjoitelleensa munilla kävelyä kolme vuotta. Hän aloitti harjoittelun ensin munanmuotoisten kivien ja sitten puumunien avulla nnen kuin yritti kävelemistä oikeiden munien päällä.

Munien päällä kävellyt Lu on muutenkin melkoinen ennätysmies. 70-vuotiaalla superpapalla on kaikkiaan neljä Guinnesin maailmanennätystä. Mies kertoo ennätysten tehtailun syyksi sen, että temppuilu auttaa häntä pysymään kunnossa.

(MTV3)

Katso myös muita videoita:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.