Muistatko vielä BB-voittaja Janican? Lopetti strippaamisen ja katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nykyään

BB-Janica nousi otsikoihin räväköillä tempauksillaan ja siitä, kun hän harrasti seksiä ollessaan vaihdossa Norjan Big Brother -talossa. 

Vuonna 2011 Big Brotherin voitti Janica Kortman, joka nousi nopeasti räväköillä tempauksillaan suomalaisten kuumaksi keskustelun aiheeksi. Voittonsa jälkeen Kortman oli jonkun aikaa otsikoissa, mutta sittemmin häntä ei julkisuudessa näkynyt. 

Samana vuonna Big Brother -talossa nähtiin Sebastian Tynkkynen, joka on nykyisin perussuomalaisten kansanedustaja. Big Brother -fanien yllätykseksi Tynkkynen julkaisi viikonloppuna yhteiskuvan Kortmanin kanssa Instagram-tilillään. Ystävykset olivat viettäneet yhteistä iltaa perheineen. Tynkkynen oli esitellyt myös Alan-puolisonsa Kortmanille. 

Hän kertoo kuvan yhteydessä, että kokemus talossa oli hionut heidän väliinsä tiiviin ystävyyden. 

– Olipa ihana ilta. Vein Alaninkin tutustumaan Janicaan ja perheeseen ja hyvin tulivat juttuun. Grillaamisen ja jutustelun lomassa aika meni nopeasti ja saimme vielä kyydin iltamyöhällä Helsinkiin.⠀PS. Oltiin siis 2011 Big Brother-talossa ja se kokemus jos jokin hioi tiiviin ystävyyden, Tynkkynen kirjoittaa.

Tynkkynen julkaisi kuvakollaasiin kuvia myös Big Brother -talosta, jossa heidän ystävyytensä alkoi.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Kortmanin tempaukset aiheuttivat kohua jopa Norjan mediassa, kun hän lähti asukavaihtoon maan Big Brother -taloon.  Kortman esitti Norjan BB-talossa "Janican helmi-show'n". Se oli eroottinen tanssi, jonka aikana nainen veti helminauhan viekoittelevasti ulos alapäästään. Ennen Big Brotheria Kortman työskenneli myös stripparina. 

Norjan BB-talossa hän intoitui harrastamaan seksiä toistamiseen Roberton kanssa. Kortman valloitti luonteellaan suomalaiset televisionkatsojat ja hän voitti lopulta Big Brotherin. 

Vuotta myöhemmin Kortman kertoi MTV Uutisille, että hän päätti lopettaa strippauksen ja alkaa täysipäiväiseksi kirjanpitäjäksi BB-voittonsa jälkeen. 

Kortmantienasi voitostaan 50 000 euroa. Hän myönsi tuolloin, että koko summa on kulutettu vuoden aikana.

– Siitähän on jo yhdeksän kuukautta. Ei niitä voittorahoja enää ole. Verottaja vei osansa. Olin pomolleni velkaa, sillä hän maksoi minulle koko ajan palkkaa kirjanpitotyöstä. Palkitsin lastenhoitajan, maksoin lainoja ja lahjoitin osan hyväntekeväisyyteen, hän luettelee menoeriään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja